2777
2789

والا خب 

الان دیگه ازدواج معظل شده

نر های سایت که همشون از یه قماشن  علافن و بیکار به من درخواست مرخواست ندین❕بد میشه براتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐🤦🏻‍♀️چرا مثلا ازدواج عتیقس ؟اون سن واقعا ازدواج افتضاحه

الان خیلی احساس تنهایی میکنم 

عتیقه هم خانواده منه متاسفانه عزیزم

نر های سایت که همشون از یه قماشن  علافن و بیکار به من درخواست مرخواست ندین❕بد میشه براتون 

چرا

فکر و دردسرش از توان ی دختر کم سن و سال خارجه

من خودم از اونایی بودم ک از کوچیکی بزرگ شدم همه همیشه میگفتن تو خیلی خانوم بار اومدی و پخته

الان میفهمم چقد بچه و خامم

همون دختر خوشگله😎😂

که چی بشه؟؟

من خودم ازدواج سابقم ۱۷ سالگی بود کاش پدرم شاهرگمو می زد اما نمی ذاشت اون اشتباه رو کنم.

حیف هیچ خاطره ی خوبی از اون سنم ندارم جای این که کافه ها و سینما و...با دوستام گز کنم و الان برای بچه هام از خاطراتم بگم خودمو اسیر ازدواج کرده بودم.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
فکر و دردسرش از توان ی دختر کم سن و سال خارجهمن خودم از اونایی بودم ک از کوچیکی بزرگ شدم همه همیشه م ...

عزیز دلم من خیلی تحت فشارم هم خانواده خوبی ندارم الان اهنگ باز کردم که صداشون رو نشنون فقط چون دارن بحث میکنن مثل همیشه

فامیل هم خیلی بهم فشار میاره که مثلا فقط دوسال مونده تا بتونی ازدواج کنی سنت میره بالا دو سال بعد دیگه اصلا نمیتونی ازدواج کنیو از این حرفا 

اخه چیکار کنم 

خودمم خیلی  احساس تنهایی دارم 

که چی بشه؟؟من خودم ازدواج سابقم ۱۷ سالگی بود کاش پدرم شاهرگمو می زد اما نمی ذاشت اون اشتباه رو کنم.ح ...

عزیز دلم من خیلی تحت فشارم هم خانواده خوبی ندارم الان اهنگ باز کردم که صداشون رو نشنون فقط چون دارن بحث میکنن مثل همیشه

فامیل هم خیلی بهم فشار میاره که مثلا فقط دوسال مونده تا بتونی ازدواج کنی سنت میره بالا دو سال بعد دیگه اصلا نمیتونی ازدواج کنیو از این حرفا 

اخه چیکار کنم 

خودمم خیلی  احساس تنهایی دارم 

در ضمن پدر من در جایگاه پدر نیس فقط ضرر میزنه بهمون

اشتباه نکن باید از جووونی لذتو برد بعدش بیوفتی ب فکر ازدواج

لذت نمیبرم فشار میکشم در این شرایط

لذت نمیبرم فشار میکشم در این شرایط

میفهمم چی میگی

ولی خب الانم دیر نیست ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس

دوسداری ازدواج کنی؟

میتونی شغلی چیزی بزنی یا پیدا کنی باید فعالیت اجتماعیتو قوی کنی شاید یکی ازت خوشش اومد

اگرم اهل رل زدنی با ادم درستش وارد رابطه شو

و ب خودت برس دختر ب ظاهرت اهمیت بده باشگاه برو سعی کن همیشه بروز باشی

دخمل پائیزی🍁🍂
میفهمم چی میگیولی خب الانم دیر نیست ماهی رو هروقت از آب بگیری تازسدوسداری ازدواج کنی؟میتونی شغلی چیز ...

چرا شاغلم 

از مشکلات خانه پدریم خسته شدم 😔

تا حالا که ۲۵سالمه کلا پنج بارم هم پیشنهاد آشنایی نداشتم

چرا شاغلم از مشکلات خانه پدریم خسته شدم 😔تا حالا که ۲۵سالمه کلا پنج بارم هم پیشنهاد آشنایی نداشتم

هنوز سنی نداری دختر

اینجوری ک تو گفتی فک کردم سی ب بالایی

ازدواج میکنی اباج نگران نباش

مشکلات خونوادگیم همه دارن فقط تو نیستییی تو هر خونه ای مشکل هست سعی کن بیشتر وقتا از خونه بزنی بیرون ک کمتر مسائل خونگی درگیرت کنه

دخمل پائیزی🍁🍂