2777
2789

نیت کردم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

ذهنت بسیار مشغول است و فکرهای متعددی به آن خطور می‌کند، این افکار تو را سرگردان و پریشان می‌کند. اینقدر نگران نباش که تمام کارهای تو به زودی سر و سامان پیدا خواهد کرد و گره‌ها باز می‌شود. اینکه خودت را با دیگران مقایسه می‌کنی کاری اشتباه است، توانایی‌ها و استعدادهای تو با دیگران فرق دارد. از بخت و اقبالت گله مکن چراکه طالع خوبت به زودی روی خوشش را به تو نشان می‌دهد.

مانعی پیش پای توست که شاید در نگاه اول بزرگ به نظر برسد اما با فکر و تدبیر خودت برداشته می‌شود. درد تو درمان‌پذیر است اما قدم به قدم، پس کمی صبر و حوصله داشته باش و پایت را از حد خودت فراتر نگذار.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غزل ۲۱۵ حافظ

یه دنیا مرسی عزیزم برات دعا کردم ایشالله سال جدید پر از خیر و برکت باشه برات 🌸🤲🏼

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

مرسی عزیم این فا ل یعنی چی ؟

میگه تمام تلاشت رو برای به دست آوردن کسی کردی کافیه دیگه ارزش درونی خودت رو بدون خوب و بد زندگی رو بسنج و عاقلانه تصمیم بگیر که خوبی زندگی شما به این کار بستگی داره و اگه بدی در حقت شده به خاطر خدا بگذر

من؟؟

مرسی عزیزم برام ف ال گرفتی اره منظورش تویه ریپلای ها رو عکسا نشون داده نمیشن انگار 

میگه تمام تلاشت رو برای به دست آوردن کسی کردی کافیه دیگه ارزش درونی خودت رو بدون خوب و بد زندگی رو ب ...

🌹🌹🌹🌹

اره عزیزمنیت کردم

شما انسان بسیار حساسی نسبت به مسائل جزئی زندگیتان هستین سعی کن در زندگیت ناامیدی را کنار بزاری یه عزیزت به زودی سفری میره و شما از این سفر آزرده میشی سعی کن با بی اهمیتی از رفتار دیگران حسادت آن ها را برانگیخته نکنی به خدا توکل کن و از آن مدد بجو