خواهرم یه پسر 13 سال داره. وقتی بچه بود همش نگرانش بود که چرا غذا نمیخوره تغذیش خوب بودا الان حتی اضافه وزن پیدا کرده شاید وزنش به صد هم رسیده. ماهم وضعمون خوب نیست خودمونم تو زندگی موندیم اون میاد سهم مارو میخوره تازه مامانم از غذای ما میگذره و میگه اونی که بیشتر گذاشتم مال خواهرزاده ته. همشم چسبیده به مامانش حتی موقع خواب. خیلیم ترسوئه و شب اداری داره. اصلا خونوادش براش کم نذاشتن
لطفا لطفا 😭😭😭😭😭اگه دوست داشتید و در توانتون بود نفری یه صلوات مهمونم کنید خدا خودش نگاهی به زندگیم کنه دیگه کم آوردم خواهرا دعا کنید❤ شوهرم آدم بشه یا خدا خودش عمر منو کوتاه کنه دیگه خستممممممم😭😭😭😭😭😭✋✋
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اونارو هم داره. بهش میگه خونوادت بهت توجه نمیکنن و به من میگه تو ساکت شو و...
اینم باز ب نظرم اختلال هست واقعا نیاز به مشاور و درمان داره طبیعی نیس این رفتارها تو این سن عزیزم لطفا اگه میتونی به خواهرت یا مادرت بگو حتما پیش مشاور یا روانشناس کاربلد ببره حداقل ی بار