2777
2789
از نظر ما مشکلی نداره. ما کدهای هدیه رو به نی نی سایت تحویل دادیم. می‌تونید با خودشون هماهنگ کنید &n ...

ممنونم عزیزم 😍😍😗

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
مرسی عزیزم

حل شد عزیزم هر وقت کد دادن بهت میدم درخواست دوستی بده بهم

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حل شد عزیزم هر وقت کد دادن بهت میدم درخواست دوستی بده بهم

مرسی مامان بزرگ جان انشاالله بهترین هابراتون رقم بخوره بجاش اگه تهرانین براتون نبات وزرشک تبرک حرموبیارم

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    
مرسی مامان بزرگ جان انشاالله بهترین هابراتون رقم بخوره بجاش اگه تهرانین براتون نبات وزرشک تبرک حرموب ...

خواهش میکنم این حرفا چیه قابلتو نداره 

درخواستو قبول کردم بنحض اینکه دادن بهت میگم 

2805
نه من اولش ناراحت بودم برنده نشدم ولی الان خوشحالم چون خیلی دردسر داره به نظرم.

میدونم گلم

شوخی بود😗

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
خواهش میکنم این حرفا چیه قابلتو نداره  درخواستو قبول کردم بنحض اینکه دادن بهت میگم

مرسی عزیزم تبرک حرمه به عنوان سوغاتی میارم براتون

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

مبارکت عزیزم قسمت شمابوده خوشبخت بشی😘

قربون معرفت مادربزرگ برم😘😘😗😗

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
مبارکت عزیزم قسمت شمابوده خوشبخت بشی😘 قربون معرفت مادربزرگ برم😘😘😗😗

😘😍😍😍😗

مرسی عزیزم همینکه گفتی ممنونم هر وقت رفتی حرم بگو یکی مثل خودت غریب مونده همین 😢😭

مبارکت عزیزم قسمت شمابوده خوشبخت بشی😘 قربون معرفت مادربزرگ برم😘😘😗😗

ممنون عزیزم🌹

مرسی عزیزم همینکه گفتی ممنونم هر وقت رفتی حرم بگو یکی مثل خودت غریب مونده همین 😢😭

چشم حتماانشاالله قسمت بشه بیاین مشهدهم زیارت هم خونه ی من قدمتون روچشم

کاش منم برنده میشدم عکسای تولد دخترمو درست میکردم 😊 بعضی جایزه ها خیلی خوبن ،بنظر من این جایزه عالیه 

مبارک برنده ها باشه ❤

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

نهایت چندتا عکس میشه تو این فتوبوک گذاشت

ک عکس هارو اماده کنیم بعد بزاریم ک اماده باشه

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

یه سوال مهم میشه حضورا بیایم دفترتون و عکسهارو تحویل بدیم برای هدیه مون

من ب کامپیوتر دسترسی ندارم و سختمه ک برم بیرون این کارو انجام بدم و اگه بیام دفتر راحت ترم

امکانش هست؟؟؟

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

من عکسای عقدمو میخوام بفرستم

چندتا میتونم؟

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
2810