2777
2789

نه یه قرون پول دارم نه قیافه ی خوب دارم (قیافم حال بهم زنه) نه قدم بلنده نه خانواده درست حسابی دارم نه شانس دارم نه مغز دارم که بگم نخبه ای چیزیم 

هیچی هیچییی ندارم حتی سلامتیم هم تازگیا یه مشکلاتی پیدا کرده اصلا چرا به این دنیا اومدم ؟

به عنوان تماشا چی اومدم زندگی مردم رو تماشا کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این دنیاهممون مسافریم هممونم مث همه کفنامون یکیش کفنش از طلانیس دیگری از الیاف‌.اعمال ماادما مهمه خواهرگلم

قطعا اخرت بهترازدنیاس اینوخداوند جل جلاله فرموده ن من

ان شاءالله بااعمال خوبی ک داری اون دنیا کلی بهت خوش میگذره.تازه نه خیانتی درکاره نه بیماری نه حرص نه جوش نه گرانی نه بی پولی😍

نمازبخونید قبل اینکه براتون نمازبخونن🥺😳دورتون بگردم من هرکی امضاموخوندبرا شادی روح ابجی کوچولوم یه فاتحه بخونه اجرتون باالله اسمش مبینا😔مبی مهربونم خواهرخوشگلم همیشه بیادتم.پتوی قشنگتو ک بوتومیده همیشه بغلش میکنم میخوابونمش میدونم خودتم کنارمی ولی نمیبینمت ازخدای بزرگ بخواه ک منم بیام پیشت تنها نمونی دردت بجانوروح اباجی.

بیشتر ببینید

سلام

انقدر کلمات انرژی منفی در مورد خودتون به کار نبرین

هر چیزی یه راه حلی داره

میتونین شاغل بشین کار بکنین

اگر چهره تون رو دوست ندارین تغییرش بدین

و...

« ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...💚🌿»

کی تعیین میکنه ملاک زیبایی چیه؟ اینستا؟ فضای مجازی؟ سوال مدیا؟ دکتر زیبایی؟

نه اتفاقا من از چیزایی که الان مد شده مثلا ژل و فلان بیزارم و ب نظرم با اینجور چیزا ادم زشت تر هم میشه ملاک زیبایی واسه من وجود نداره ولی بعضیا خیلی خیلی زیبان 

نه اتفاقا من از چیزایی که الان مد شده مثلا ژل و فلان بیزارم و ب نظرم با اینجور چیزا ادم زشت تر هم می ...

شاید اونی ک از نظر تو زیباست از نظر یکی دیگه زشت باشه 

و شاید تو از نظر خودت زشتی اما از نظر بقیه زیبا باشی

نه اتفاقا من از چیزایی که الان مد شده مثلا ژل و فلان بیزارم و ب نظرم با اینجور چیزا ادم زشت تر هم می ...

تو همسن خواهر منی اونم دقیقا این مشکلات رو داره 

این موضوعات اونقدرها هم تو زندگی مهم نیستن 

اعتماد به نفس یک خانم و قدرت تکلمش به مراتب توی زندگی بیشتر به دردش میخوره 

شاید اونی ک از نظر تو زیباست از نظر یکی دیگه زشت باشه و شاید تو از نظر خودت زشتی اما از نظر بقیه زیب ...

نه اتفاقا خیلیا به طور نا محسوس بهم گفتن که زشتی 

اونا اگر آدم واقعی زندگی تو بودن هیچ وقت اینو بهت نمی‌گفتن چرا ک خودشون هزارتا عیب دارن بزارشون کنار

مثلا خالم بعضی وقتا که بهش میگم زشتم بهم میگه قیافه مهم نیست شانس مهمه این یعنی زشتم

یا عموم یه بار به خاطر بینیم با خنده حرف بدی بهم زد ولی من قلبم عمیقا شکست از حرفش 

این فامیلای درجه یک رو چجوری بزارم کنار