2777
2789
عنوان

سخت ترین کار دنیا زن بودنه قسمت اول

320 بازدید | 36 پست

فرقی نمیکنه شاغل باشی، مجرد یا متاهل، مادر باشی یا نه

درهر صورت سخته

حالا اگه همه اینا باهم باشه خیلی سخت تر میشه

فرض کن شاغلی و متاهلی

صبح همراه شوهرت بلند میشی، میری سرکار، برمیگردی غذایی که دیشب پختی رو گرم میکنی، شوهرت هم میاد میشینه منتظر غذا( حالا اگه خیلی خوب باشه کمک میکنه سفره بچینی)

غذا میخورید میگه بخوابیم بعدا سفره رو جمع می‌کنیم ، تو که میدونی بعدا وجود نداره خودت سریع جمع میکنی ، ظرفا رو میذاری توی سینک

شوهرت میاد خونه و استراحتش شروع میشه، ولی تو تازه به عنوان یه کارمند تمام وقت خونه، شروه به کار میکنی، لباسا رو میذاری توی ماشین

خونه رو یه کم مرتب میکنی 

لباسای قبلی رو از ماشین درمیاری ، جدیدا رو پهن میکنی

چایی و عصرونه آماده میکنی

همسرت این وسط یه لطفی می‌کنه و میره خرید

ولی اونی که باید خریدا رو جمع کنه، میوه ها رو بشوره، گوشتا رو بسته بندی کنه باز تویی

شام آماده میکنی و همزمان به فکر غذای فردایی که باید آخر شب آماده بشه

تازه ظرف ها هم از ظهر مونده و جمع شده!

یه لحظه نفست میگیره...

دیشب یه لحظه نفسم گرفت

وسط شستن سینک... وسط شستن میوه ها، وسط سحری درست کردن... همون لحظه همسرم داشت با لپتابش ور میرفت

چون خسته بود... چرا خستگی برای ما معنا نداره؟ انگار که شدیدا مریض باشی ولی نتونی استعلاجی بگیری چون همکار دیگه ت خسته بوده و نیومده سرکار...

( همیشه اوضاع انقدر بیریخت نیست

برای بعضی از شما هم این نیست، میدونم. 

دیشب یهو نفسم گرفت و نوشتم

از ازدواجم هم پشیمون نیستم)

امسال میشم physiatrist :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

👌

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

نگاه وقتی فقط مرد میره پول در میاره اینا به عهده زنه که کارای خونه رو انجام بده ولی وقتی هر دو کنار هم پول در میارن و کار میکنن وظیفه هر جفت شونم هست که کارای خونه رو انجام بدن ن اینکه زن مثل چی کار کنه مرد بخابه 

بلیطی به مقصد 2030 ....🧘✨
منم همینم حالا که دیگ تعطیلی ولی دقیقا همینم تا وقتی سرکارم که هیچی میام خونه فقط باید بپزمو و جمع ک ...

این چندروزم که تعطیل بودم همش تو بیمارستان امروزم عصر دوباره باید برم 

منم همینم حالا که دیگ تعطیلی ولی دقیقا همینم تا وقتی سرکارم که هیچی میام خونه فقط باید بپزمو و جمع ک ...

متاسفانه 

من تعطیلی ندارم

روز عید هم سرکارم 

واقعا این زندگی نیست آخه چه وضعشه .. من که تصمیم گرفتم به شوهر آیندم بگم باید تو تک تک کارای خونه کمک حالم باشه یا کارا رو باهاش تقسیم کنم نمیشه که هم بیرون کار کنی هم تو خونه 

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
واقعا این زندگی نیست آخه چه وضعشه .. من که تصمیم گرفتم به شوهر آیندم بگم باید تو تک تک کارای خونه کم ...

ما هم قبل ازدواج خیلی صحبت کردیم 

حتی گفتم من کمکی میخوام. گفت نه من خودم کمک میکنم

ولی همه چی برمیگرده به تربیت قبل از ازدواج. همسر من که تمام کارای خونه رو مامانشون میکرد و کلا بد عادت شده

وقتایی که حال داره خیلی کمک میکنه ها ولی وقتی خسته ست به زور.

واقعا این زندگی نیست آخه چه وضعشه .. من که تصمیم گرفتم به شوهر آیندم بگم باید تو تک تک کارای خونه کم ...

اصل زندگی مشترک همینه دیگه 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

واقعا شاغل بودن زن خیلی سخته من خانه دارم و شب و روزم شده کارهای خونه ....اصلا نمیتونم به سرکار رفتن ...

خانه دار هم هستید ارزش زحماتتون دیده نمیشه، میگن خونه بیکاری 

ولی نمیبینن یه زن خانه دار هیچوقت تعطیلی نداره