2777
2789
عنوان

علت برگشت من باوجود اینکه کتک زده بود و بیرونم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست
خیلی کارخوبی کردی برگشتی.درست ترین کار راکردی.اگربرنمیگشتی باید جونت رامیزاشتی پای کاروبچه.سعی کن با ...

اره عریزم باید مث چی کار میکردم و خونه بابام بودم و اونا هم اذیت بودن خیلی بد بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا که برگشتید

توب خونه همسرتون سعی کنید برای پیشرفت شخصی و رزومه سازیتون تلاش کنید تحصیلی، کاری، هنری که اگر خداییی نکرده باز مشکلی پیش اومد، این سری با دست پر بیاید بیرون و مجبور به کارگری نشید

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بیشتر ببینید
فعلا هیچی تازه یه هفته نبس برگشتم ته دلم قرص نیست

ببین تو خونه لباسای شیک و لخ..تی بپوش با ارایش دلبری کن زیادم مهربون نباش بزار جذبت بشه

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515

جدی اخه میدونستم این طلاق ک بده مامانش زنش بده حالا خوبه شما اومد دنبالت

مآل من زجه میزد برگرده منم صدای گریه هاشو میزاشتم همه بشنون ولی ببین من برگشتم دوباره همون اش و همون کاسه الانم نمیدونم با کسی هست نیست نمیدونم میگم که بعد از یکبار خیانت کردن انسان ها نقششون رو عوض میکنن ماهرتر میشن 

ندارم 😂

بخر خواهر😁

با اینهمه حقوقی که میگیره چرا نداری اخه

دامن کوتاه شلوارک لی کراپ اگه شکم نداری تاپلکس هم بخر خیلی گوگوله لباس زیرای مارک و ست

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/2080515