2777
2789
عنوان

نمیدونم باید چه کار کنم به راهنمایی تون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست

میگن دوره آخر زمون کمد دیواری هم تاپیک میزنه      اولا سنت کمه  بعدشم هر چیزی نیاز داری از خدا بخواه نه نذر میخواد نه ذکر بعد هر نماز بشین یکم با خدا حرف بزن ازش بخواه بخت خوب بهت بده    حتما به معرف و همکارها هم بسپار خودتم خیلی دقت کن ازدواج کردن هنر نیست  ازدواج خوبه که هنره     خیلی رو شرایط خواستگارهات دقت کن و حتی اگه شده تا آخر عمر ازدواج نکنی  به خواستگاری که خوب نیست جواب نده  شب قدر از خدا بخواه بهت بخت خوب بده  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بهشون بگم؟

از ترسهات بگو  اینکه می‌ترسی کسی که خواستگاریت میاد دروغ بگه یا آدم خوبی نباشه  بگو اگه کسی رو می‌شناسید چون به صداقت شما باور دارم اگه شما تاییدش کنید خیالم راحته و با آرامش بیشتر میتونم تصمیم بگیرم  

میل به ازدواج و ساختن خانواده خودت یه نیازه قشنگه مگه غذا میخوریم بخاطر اینکه خجالت میکشیم 😊 این دو ...

بله اینو همه میدونن قشنگه عزیزم

همه ام دوست دارن 

بعضی وقتا پیش نمیاد 

اون وقت کسی باید خودش و بکشه یا خجالت بکشه 

وگرنه من نگفتم دوست نداشته باشن گفتم عیب نیست شما اشتباه متوجه شدید 

عزیزم خود اون شخص شاید حواسش نباشه ولی وقتی بقیه به روش ییارن چی؟

نباید اجازه بدی کسی چیزی بگه 

من خودم همش تو فکر این بودم یه وقت دیر نشه و حواسم پرت شده بود به درسم و شغلم و اینام نمی‌رسیدم محدود شده بودم تو ازدواج الان میفهمم اشتباه بود افکارم و بقیه ام کم مقصر نبودن

بابا خب بعضی وقتا نمیشه پیش نمیاد

من خودم هیچی رو به روی کسی نمیارم یکی بچه دار نمیشه یکی نمیتونه ازدواج کنه یکی پیر شده خونه نداره 

یکی شغل ندارن بیکاره 

به کسی ارتباطی نداره و از من به تو نصیحت پیشرفت کن تو شغلت و درآمدت و هنرت و تخصصت و..

مطمعن باشن پسرا از خداشونه یه دختر قوی و به دست بیارن اون وقت اصلا شاید خودت نخوای ازدواج کنی

نباید اجازه بدی کسی چیزی بگه من خودم همش تو فکر این بودم یه وقت دیر نشه و حواسم پرت شده بود به درسم ...

ببخشید میخواستم بگم بقیه ام مقصر بودن از سوال پیچ کردن و فضولی پ خاله زنک بازی 

مثلا دلسوزی کردن و اینا 

من همین الانش تو دلم کلی فحش و نفرین هست برای کسایی که سعی داشتن حرف درست کنند و باعث میشدن ذهن من منحرف میشد ولی کاش همون موقع با حرف میزدم دهنشون