2777
2789
عنوان

شما باشین عکس العملتون چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 20 پست
امسال کلا هرکی خواست بره سفر کنسل شد🚶‍♀️منم میخواستم برم شمال اینقدر گفتن شلوغه بیخیال شدیممیریم شه ...

وای اره اضلاااا شمال حال نمیده عید

ما یه بار رفتیم کوفتمون شد 

ساحل ها شلوغ خیابونا شلوغ همش تو ترافیکی ویلا هادوبرابر سه برابر یه تلکابین رامسر شاید یه کیلومتر براش صف گرفته بودن دختره میگفت یک ساعت ونیمه توصفم هنوز یک ساعت و نیم دیکه هم مونده بود براش

اصلا مزخرفففف شمال فقط اواخر شهریور عشقههه

دوتایی زیاد رفتیم دوس داشتم ایندفه با اکیپ اینا برم

اشکال نداره پیش میاد

دوتایی هم یه کیف دیگه ای داره

حالا من دوس دارم فقط ۲ تایی باشیم چون هرکاری بخوایم میکنیم هرجا بخوایم میریم هروقتم بخوایم بیدار میشیم

احتمال دعوا هم کمتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره پیش میاددوتایی هم یه کیف دیگه ای دارهحالا من دوس دارم فقط ۲ تایی باشیم چون هرکاری بخوایم ...

ماهم همه تفریحامون دونفرس ولی ایندفه چون پسرخاله و دخترخاله هام بودن دوس داشتم باهاشون باشم 

وای اره اضلاااا شمال حال نمیده عیدما یه بار رفتیم کوفتمون شد ساحل ها شلوغ خیابونا شلوغ همش تو ترافیک ...

اره تازه ما شهریورم رفتیم دقیقا همینطوری بود

دیگه کنسلش کردیم

پارسال جنوب بودیم خیییییللیییییییی خوب بود ولی خب چون برناممون مشخص نبود دیگه خونه نشد بگیریم

هرچی خونه ی گرونه مونده

حتی شبی ۵ میلیون هم پیدا نمیشه😐