2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر تمام دو تا دستت خواب میره بهتره بری دکتر مغز و اعصاب..

اگر انگشتات هست هم بستگی داره کدوم انگشتات باشه بازم بری دکتر بهتره ممکنه دیسک گردن باشه ممکنه کم خونی باشه و کمبود ویتامین ب

انگشت کوچیکم با بغلیش‌فقط‌همین‌دوتاس

من کل دو تا دستم خواب میرفت بعدم کامل بی حس میشد و حس نداشت تنگی کانال عصب دست داشتم.. 

انگشت کوچیکه هم میتونه واسه دیسک گردن باشه اما همراه با درد توی گردن و شونه یا دست.. 

بهترین راه اینه که بری دکتر ازت نوار عصب بگیره.. اول ازمایش خون بده ممکنه همون کم خونی باشه هیچی نباشه.. 

اگرم این دفعه اوله اینجوری شده شایدم هیچی نباشه سخت نگیر.. اگر دیدی هر شب اینجوره برو دکتر اول ازمایش خون بده اگر کم خونی و کمبود ویتامین ب نبود بعد برو مغز و اعصاب واسه نوار عصب و شاید ام ار ای.. 

ممکنه هیچ کدوم اینایی که گفتم نباشه چون علایم دیگه ای هم باید برای هر کدوم اینا داشته باشی.. پس خودت رو الکی نگران نکنی

ی مذت خوبه باز دوباره میشه همیشه بد پریودیمه

من الان دو سالی هست این مشکل رو دارم انشالله سال جدید میرم دکتر.

دفعه پیش انقدر انگشتم بی حس بود هر کاری میکردم خوب نمیشد، استرس گرفتم رفتم کنار بخاری گرمش کردم. برای من هر پنج انگشت هست گاهی این یکی  گاهی اون یکی 

من الان دو سالی هست این مشکل رو دارم انشالله سال جدید میرم دکتر.دفعه پیش انقدر انگشتم بی حس بود هر ک ...

ن برا من هردوتا دست‌فقط‌دوتا دونه انگشت سر‌میشه اصلا بدجور میشه