2777
2789
عنوان

امروز داداشم زنگ زد گفت خونه خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم ما هم خریدیم اون ذوق داشت حتی یه چک خونمون ۴ سال قبل ۳۰ ملیون اون برامون پاس کرد بعدا بهش ...

خدا برای هم حفظتون کنه عزیزم❤️

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید
اره عزیزم ما هم خریدیم اون ذوق داشت حتی یه چک خونمون ۴ سال قبل ۳۰ ملیون اون برامون پاس کرد بعدا بهش ...

خداروشکر..خدا حفظتون کنه برای هم

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید
اره خونه زیاد هست مشتری کم

احساس می کنم همه می خوان مهاجرت کنن

البته که همه جای دنیا ی جور جنگ بالاخره هست

این جنگ تعرفه ها بین کانادا و آمریکا..چه استرسی مردمشون گرفتن تا بالاخره کوتاه اومدن

ثبات هیچ جا نیس

چی بگممشهد که تو هر رنج قیمتی دیوار بزنی هزاران فروشنده هستفقط بالای ۵۰ میلیارد ی مقدار کمتره فک کنم ...

منم مشهدم ،یه مدت سرگرمیم دیدن خونه ها بود ،بعضی خونه ها بعد از یمدت به فروش میرن بعضی خونه ها هم حتما یه مشکلی دارن مثل نداشتن آسانسور یا قدیمی بودن خونه یا طبقات بالا 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺