2777
2789
عنوان

میخوام کسی که همه جونمه رو دیگه نخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست
قراره جدا بشم چون خانواده ها مخالفن چون گره پشت گره تو کارمونه ولی اون ک بد نبود یبارم ک من دل ازش ب ...

صد سال ازش جدانشو حتی اگە یە نفرم موافق نباشە

مگە اینکە خودت باهاش مشکل داشتە باشی

بخاطر کییی میخوای پا رو عشقت بذاری؟؟مامان بابا؟؟مگە اونا تاآخر عمر برات میمونن؟؟عشقتو ول کنی بعدا میان میگن ای ول دست مریزاد دختر عاقل ما،مرسی کە زندگیتو نابود کردی برای ما،ما خیلی قدردان تو هستیم؟؟

خیررر هیشکی بە یە ورشم نیس 

گیریم ولش کردی  و‌جدا شدی،چە تضمینی هستتتت دوبارە این احساس رو با کس دیگەای تجربە کنی؟؟

احتمالش صفرە یا در خوشبینانەترین حالت ۵درصد

از کجا میخوای همچین آدمی کە انقد ایدەآلە توعە رو باز پیدا کنی،یاااز کجا میخوای مطمئن شی کە اصلا میتونی فرامووووشش کنی یانە،چە برسە بە دوبارە عاشق شدن!!!

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

آخه اونقدر پشت سر هم خسته شدم که هر سری تنها راه دلگرمیم همین استخاره بود

ببین من اصلا توصیه نمیکنم واقعا ف ال حتی استخاره همه شون فقط باعث سردرگمی میشن من پارسال یه غلطی کردم و رفتم ی ف ال گرفتم کلی چرنیات و انرژی منفی داد اینقدر افسرده شدم آنقدر نا امید شدم الان یه سال و نیم گذشته به جای اینکه یادم بره و انرژیش بره هر بار نا امید تر و بد بین تر شدم  دلم میخواد برگردم به قبل از اون چرندیات

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا نبخشه واقعا همچین آدمایی رو😔

اره واقعا حواستو خیلی جمع کن به حسوداتون خواهش میکنم مراقب زندگیت باش

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

چرا

دونفری که واقعا همو بخوان .. به هم میرسن .. چیزی به اسم مانع هم معنی نداره .. 

عشق اگه واقعی باشه .. سرد نمیشه .. پس احساساتی بودین نه عاشق .. این دوتا باهم فرق می کنه ..

پس جفت تون سرکارین ..

صد سال ازش جدانشو حتی اگە یە نفرم موافق نباشەمگە اینکە خودت باهاش مشکل داشتە باشیبخاطر کییی میخوای پ ...

از جونم بیشتر دوسش دارم  خیلی ساله 

تنها ایراد منطقی مامان بابامم این بود ک شغل رسمی نداره اگه شغلش رسمی بشه موافقت میکنن 

دونفری که واقعا همو بخوان .. به هم میرسن .. چیزی به اسم مانع هم معنی نداره .. عشق اگه واقعی باشه .. ...

ولی سرد نشدیم 

اون داره خودشو به آب و آتیش میزنه من دارم میبینم 

منم ک اینجا دارم جون میکنم 

از جونم بیشتر دوسش دارم خیلی ساله تنها ایراد منطقی مامان بابامم این بود ک شغل رسمی نداره اگه شغلش ر ...

خب منتظر شین تا شغلش رسمی بشە

ببین من خودمم درگیر همین مشکلم ...کاشششش خانوادەی منم میگفتن بهونەمون اینە،فکری براش میکردیم

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

دونفری که واقعا همو بخوان .. به هم میرسن .. چیزی به اسم مانع هم معنی نداره .. عشق اگه واقعی باشه .. ...

من واقعا حس ایشون رو درک میکنم منم خیلی خیلی طرفمو دوست داشتم الآنم دوسش دارم ولی اینقدر پشت سر هم ناراحت شدم و به بن بست خوردم که واقعا دیگه بریدم 

من واقعا حس ایشون رو درک میکنم منم خیلی خیلی طرفمو دوست داشتم الآنم دوسش دارم ولی اینقدر پشت سر هم ن ...

میدونی من تو سخت ترین لحظه ها امید وار بودم چون خدا رو کنارم حس میکردم ولی یجاهایی آدم حس میکنه هیشکی پشتشش نیست و تمام 

میدونی من تو سخت ترین لحظه ها امید وار بودم چون خدا رو کنارم حس میکردم ولی یجاهایی آدم حس میکنه هیشک ...

منم همینجوری بودم ولی انقدر التماس خدا رو کردم انقدر دعا کردم آنقدر گریه کردم که روم نمیشه دیگه از خدا بخوام حس میکنم دارم خدا رو هم اذیت میکنم...دیگه گفتم خدایا میدمش دست خودت من که دیگه بریدم

همین ک بهونه ی منطقی ندارن بخدا واست یه امتیازه عزیزم همه تلاشتو بکن به طرفتم بگو خودشو نشون بده

امتیاز نیس

بیچارگی و‌درماندگیە💔بە معنای واقعی کلمە

میدونی الان سە سالە کە درگیر یە کلمە هستیم..رضایت بدە ولی مرغش یە پا دارە

من واقعا حس ایشون رو درک میکنم منم خیلی خیلی طرفمو دوست داشتم الآنم دوسش دارم ولی اینقدر پشت سر هم ن ...

مشکلات رو خودمون می سازیم ..

مثلا یارو هنوز خونه و ماشین و شغل و خونواده درست حسابی نداره باهاش میری تو رابطه این ایراد اول ..

دوم .. خودمون و خونواده مون توقعات و ادااطوارهای خودمونو داریم و ازشون کوتاه نمیایم این میشه مشکل دوم ..

سوم .. نظر جامعه یا هر ننه قمری رو هم تو کارهامون میاریم و دید مردم برامون مهم میشه این میشه بدبختی بعدی ..

اونوخت میگین بریدم ؟؟!!! خب یه خورده عاقلانه تر برین جلو خب تا اینقد مشکل براتون پیش نیاد .. دنبال داستانین ها ..