2777
2789

این خیلی جوابه 

من مامانم هم گودی هم سیاهی داشت که رفت 

من مدام کرم دور چشم استفاده میکنم اصلا سیاه نمیشه

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید
این خیلی جوابه من مامانم هم گودی هم سیاهی داشت که رفت من مدام کرم دور چشم استفاده میکنم اصلا سیاه نم ...

برا من ارثی یکم هست شدید نیست ولی بازم رو مخمه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من خودم انجام میدم هم برای گودی هم سیاهی دورچشم عالیه

بین پی ارپی و مزو‌ مونده بودم پس همون مزو برم .به من گفت تیرگی تو کمه با دو جلسه برطرف میشه حالا نمی‌دونم درست گفت یانه 

پی ار پی روی بعضیا جواب میده رو بعضیا نمیده، ولی مزو خیلی بهتره، اگر تهرانی میتونم برات با قیمت خیلی مناسب انجام بدم، کارم کلا پوست و مو هست که با چند روش ترکیبی انجام میدم نتایج فوق‌العاده داره

پی ار پی روی بعضیا جواب میده رو بعضیا نمیده، ولی مزو خیلی بهتره، اگر تهرانی میتونم برات با قیمت خیلی ...

عزیزم من تهران نیستم ساوه هستم شما جلسه آیی چند میگیری 

کدوم کرم

ام ان دی

لافارر

این دوتا دور چشمشون خیلی خوب بود برام

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید