2777
2789
عنوان

بابام زیادی بهم اعتماد کرده

295 بازدید | 52 پست

چون میخواست یارانه رو قطع نکنن شماره کارت منو داد که مشتریش پولشو بزنه برام و خب الان فاکینگ ۱۵ت تو کارتمه خرجش کنم یا سواستفاده نکنم؟شما متوجه نیستید لیپ گلاس کیکو میخوام من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه الان اعتمادش و جلب کن

بعدا پول بیشتر کش برو ازش

والا چه سوالایی می پرسین و چی به ذهنتون میرسه 😐😐😐🙄🙄🙄

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید

وا لیپ گلاس کیکو تهش یک و نیمه

بعدشم خیلی نامردیه خدایی 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

منم حدود۴۰ م از مامانم تو کارتمه

حتي جرئت ندارم بش فک کنم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

چطور همچین چیزی به ذهنت خطور کرد؟ خدا کنه شوخی گفته باشی

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید