2777
2789
کتاب هری پاتر و داستانی شاهنامه همه سبکی داره و میخونه ولی کانون نمیره میگه مال بچه هاس نمیشه ام باه ...

میدونم عزیزم منم خودم پسر دارم کلا باید صبورباشی این دوران میگذره وخیلی خوب میشن ودرمورد مدرسه اش هم سعی کنید مدرسه ای بفرستین که روی اخلاق هم کارکنن من پسرم علامه میرف واقعا راضی بودم چون مشاورای مدرسه خیلی باهاشون خوب برخوردمیکردن ورواخلاقشون موثربودن

میدونم عزیزم منم خودم پسر دارم کلا باید صبورباشی این دوران میگذره وخیلی خوب میشن ودرمورد مدرسه اش هم ...

ایشالا که همشون به خیر بگذرونن این طوفان رو و باعث سربلندی خودشون باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوووف با باباش خیلی خوبه اتفاقا من حسودیم میشه در روابطشون بسیاااااار ارامش دارن ولی خب پدرش بیشتر و ...

با پدرش بايد بيشتر دوست داشته در واقع پدر الگوي پسر هست باهم برن باشگاه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
با پدرش بايد بيشتر دوست داشته در واقع پدر الگوي پسر هست باهم برن باشگاه

عزیزم اتفاقا پسرم اصرار داشت بره باشگاه ولی دکتر گفت واسش زوده روی رشد قدش و ماهیچه هاش تاثیر میزاره

عزیزم اتفاقا پسرم اصرار داشت بره باشگاه ولی دکتر گفت واسش زوده روی رشد قدش و ماهیچه هاش تاثیر میزاره

بدنسازي خوب نيست اما شنا خوبه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم