بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشاالله باور کن خدا خبر ازدل مردم داره ما هیچ خریدی نکردیم این سفره هم بخاطر دل بچه ها میندازیم
کار خوبی میکنید ، همین که بهشون یاداور بشید بزرگترین پدردلسوز مسلمان ها تواین روز ب شهادت رسیده و خدا تو این ایام قران را برای هدایت انسان نازل کرد تا گمراه نمونیم کافیه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
منم نظرم همینه اگه ویژه برای ظهور امام زمان دعاکنیم احتمال اینکه خدا صدامون را بحق اون روز عزیز بشنو ...
همینکه یاد امام زمان کنیم اون لحظه...دو صفحه قرآن بخونیم....دعا کنیم کگناه کمتر کنیم....فرداش غیبت خاله و دختر خاله رو نکنیم انسانتریم تا اینکه بگیم لحظه ی تحویل سال سفره نچینیم..
همینکه یاد امام زمان کنیم اون لحظه...دو صفحه قرآن بخونیم....دعا کنیم کگناه کمتر کنیم....فرداش غیبت ...
موافقم، دین اسلام دین کامل و بی نقصی هست و حضرت علی هم بزرگترین پدر دلسوز برای ما مسلمانها و تنها یک هدف داشتن اون هم هدایت انسانها و دعابرای امام زمان ک ما میتونیم ایشون را الگو و واسطه برای ارزوهامون قراربدیم....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....