2777
2789
عنوان

هزینه های مستاجر

279 بازدید | 38 پست

سلام خانوما 

ما چند وقته با قرض و وام و... خونه خریدیم چون نمی تونستیم نصف پول رو جورکنیم دادیم اجاره

حالا مستاجر چندتا هزینه پای ما گذاشته که من نمیدونم واقعا سردرنمیارم که ببینم پای ماست یا نه 

مثلاً میگه باید هزینه چوب پرده رو خودتون بدین 

یا بوگیر فاضلاب و...

میشه راهنمایی کنید وهزینه هایی که پای ماهست رو بگید

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه سری مسائل طبق عرف با شماست مثلا چوب پرده با شماست

دیگه چیا گفته؟

🏡اهل گیلانم ؛ روزگارم خوش نیست.✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴کاربر این کاربری به خاطر مبارزه با بخل علمی به سرعت نور برگشت.❤️به خاطر ادای احترام به امام رضا (ع) مطالب حقوقی به شرط توان و حیات در حوالی ساعت هشت شب منتشر میشه(سعی میکنم هرروز باشه).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید
خونه مال شماست با شماست همه کارای خونه فقط مستاجر وظیفه داره پول آب و برق و گاز و با شارژ ساختمان پر ...

مگه خونه رو مبله اجاره کردن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خدایی چوب پرده با مستاجره دیگه

نه

نصبش با صابخونست 

🏡اهل گیلانم ؛ روزگارم خوش نیست.✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴کاربر این کاربری به خاطر مبارزه با بخل علمی به سرعت نور برگشت.❤️به خاطر ادای احترام به امام رضا (ع) مطالب حقوقی به شرط توان و حیات در حوالی ساعت هشت شب منتشر میشه(سعی میکنم هرروز باشه).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید
مستاره هر خونه میره چوب پرده باید بخره؟چوب پرده با خونس دیگه

با این استدلال پس نباید هر خونه که میره پرده بخره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

به نظر من درست نمی گه شما باید بگید خونه رو همینجوری دیده بودید...خودتون بخرید با خودتون ببرید

منم همینو میگم 

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره
بیشتر ببینید
مگه خونه رو مبله اجاره کردن

این چیزا چون توی خونه قراره باقی بمونه مال صاحبخونه هستو هزینه شم با صاحبخونه ست

خونه هایی که پرده ندارنو قرار نیست صاحبخونه نصب کنه جداست. مستاجر پرده ی خودشو نصب میکنه هیچ پولی دریافت نمیکنه و موقع رفتنم برمیداره میبرهخونهی بعدی

خدایی چوب پرده با مستاجره دیگه

والا من خودم مستاحرم الان و از خیلیا پرسیدم گفتن با مستاجره

بیشتر ببینید