2777
2789

تاپیک قبل گفتم درمورد رفتار مامانم. امشب رفته بود بیرون از بیرون اومد کلیدارو انداخته بود ی جا حالا دنبالشون بود پیداشون نمیکرد هی داد میزد سر من ک کلیدا کجاس با وجود اینکه خودمم کنارش کمکش دنبال کلیدا بودم کنار پایه مبل پیداشون کرد و گفت  کنارت بودن کلیدا نمیدادی ازونور رفت پیش بابام کلی غر زد ک این دختر کلیدا کنارش بودن ندادشون ب من منم عصبی شدم زدم زیر گریه گفت خدامرگت بده گفتم طایفتو بده

محل نزار. ب فکر سلامت روحت باش

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری محل نزارم از جاشون تکون نمیخورن من ساعد دستم درد میکنه باید سبد میوه جابه جا کنم براشون

بگو دستم درد میکنه .بشین ب آهو ناله

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
منم کلی سر مادر پدرم اذیت شدم الان فهمیدم از قصد میکردن اینکارارو‌ مهم نیستن واسم

خیلی درده ببینی مانع موفقیتت میشن. وقتی بچه هایی میبینم ک خانوادشون از جون مایه میزارن رو بچشون سرمایه گذاری میکنن واقعا بغضم میگیره

بگو دستم درد میکنه .بشین ب آهو ناله

انقد مامانم الکی الکی درداشو بزرگ کرده ک مریضی تو خانواده ما معنایی نداره منم انقد احمقم میگم گنا دارن دست تنهان تهشم عادت میکنن باز از خودم مث چی کار میکشن