2777
2789
رفتم نگاه کردم دهکمون رو زدن نه😑 خاک تو سرشون با این دهک بندی شون شوهرم گردش حسابش بالاست ولی آخه خ ...

ینی برامام تغییرکرده؟

ای خدادیگ اینوقط نکنیدتوروخدا

من شوهرم هیچ پولی بهم نمیده فقط همین یارانمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی برامام تغییرکرده؟ای خدادیگ اینوقط نکنیدتوروخدامن شوهرم هیچ پولی بهم نمیده فقط همین یارانمه

منم💔قبضام مونده میخواستم پرداخت کنم خیلی ناراحتم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چجوری نگاه کردی برامن ارورمیده

رفتی تو سایتش؟!کد ملی سرپرست با کد ملی صاحب شماره ای که داری نگاه می‌کنی باید یکی باشه 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ینی برامام تغییرکرده؟ای خدادیگ اینوقط نکنیدتوروخدامن شوهرم هیچ پولی بهم نمیده فقط همین یارانمه

جدیدا ماشینی چیزی نخریدی

منم💔قبضام مونده میخواستم پرداخت کنم خیلی ناراحتم

هعی خدا ینی ازهرکی ک نیومده دهکش تغییردادن؟

من نمیدونم شوهرم چیکارکرده گردش حسابش چقدره ولی ن خونه داریم ن ماشین

ی اتاق پدرشوهرم اینازندگی میکنم خدالعنتشون کنه اگ یارانه منوقط کنن

یارانه همه روحذف میکنه؟

نمیدونم راستش تو نت زده بود تو بهار دهک هشت و نه و ده حذف میشه

منم کشاورزیم پیام نیومده ینی برامنم ریختن؟سریاقبل ک پیام میومدبرامداخل سایت سجام چک کنیم مشحص میشه ز ...

موجودی کارتت رو بگیر

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

برای ما یک تومنیه ولی همیشه خیلی کمتر از یک‌ تومنی‌ها میریزن برامون مثلا اندازه پونصدی ها

آره برا منم همیشه یه دویست تومنی کمتر از اونی گه گفتن واریز میکنن. الان 600 واریز کردن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
نمیدونم راستش تو نت زده بود تو بهار دهک هشت و نه و ده حذف میشه

ده خیلی وقته حذف شده. الان 8 و 9 رو میگن حذف می کنن. کم مونده نوبت ما بشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید