2777
2789
عنوان

یه قابلمه بزرگ آش دوغ برید😭😭😭

697 بازدید | 40 پست

اعصابم خیلی خورده،اونهمه سبزی پاک کردم خرد کردم،یه ساعت و نیم سرپا وایسادم آش هم زدم،بعد که جوشید در قابلمه رو گذاشتم اومدم یه ربع استراحت کردم بعد رفتم دیدم آش بریده،شوهرمم خیلی ناراحت شد چون آش دوغ خیلی دوس داره،الان چیکار کنم بنظرتون راهی هس درس شه؟ایا آش رو همینجوری میشه خورد؟(تخم مرغ هم نزده بودم چون ازش بدم میاد)😭😭😭

بنگر و بشنو...بگذر و به شو‌...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ اشم بریده میشه

وقتی ریپلای میکنی کامنت طرف رو لایک کن ک ریپلایی ک کردی بالا بیاد چون جدیدن بعضی وقتا ت اعلانا میزنی رو پیام میگ حذف شده و ارور میده درصورتیک کامنته پاک نشده و ارور از سمت سایته ،بعضی وقتا سایت فقد لایکا رو نشون میده،اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بیشتر ببینید
اصلأ عیبی نداره هیچی نمیشه فقط رخ کار چندشه

اها او ترکا رو میگه ینی بخاطر این ناراحته!؟😐😂

وقتی ریپلای میکنی کامنت طرف رو لایک کن ک ریپلایی ک کردی بالا بیاد چون جدیدن بعضی وقتا ت اعلانا میزنی رو پیام میگ حذف شده و ارور میده درصورتیک کامنته پاک نشده و ارور از سمت سایته ،بعضی وقتا سایت فقد لایکا رو نشون میده،اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بیشتر ببینید