2777
2789
عنوان

تو ارایشگاه بهم پیشنهاد مدلینگ دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 26 پست
به وقت ترمیم میرم ماهی یه بار

بازم اگه من بودم نمی‌رفتم. چون وقتمم هدر میره تازه 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میکاپ پول میدادن بهت ولی کاشت رو پول نمیدن و فقط رایگان انجام میده برام . به وقت ترمیمم میتونم برم م ...

معطلی که داره بهرحال چون عکاسی و ..زمان میبره...بعد من حس میکنم وقتی به عنوان ارباب رجوع میری بیشتر ارزش قلعل هستن تا مدل انگار جسارتا بیشتره...البته نظر شخصیمه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
معطلی که داره بهرحال چون عکاسی و ..زمان میبره...بعد من حس میکنم وقتی به عنوان ارباب رجوع میری بیشتر ...

اونکه معلومه ، مدل قرار نیست بهشون پول بده که😁 شما به عنوان مدل میکاپ چقد بهتون میدادن؟ 

نه نرو  واقعا خسته میشی 

من تا قبل عروسیم چندسال مدل ارایشگاهای مختلف بودم و مدل ثابت یه سالن 

ازز صبح میرفتم اخر شب برمیگشتم ...فک کن ارایش بعد آتلیه بعد شوی عروس 

اخرش فقط خستگیش میموند واسم 

از بعد عروسی دیگه هیچکدوم از تماساشونو جواب ندادم و هیچ پیشنعاد،دیگه ایو قبول نمیکنم دیگه 

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
نه نرو واقعا خسته میشی من تا قبل عروسیم چندسال مدل ارایشگاهای مختلف بودم و مدل ثابت یه سالن ازز صبح ...

نه من یه اشتباهی کردم اول توضیح ندادم . مدل منظورم از لحاظ درامدی نیست فقط اینکه کاشت رو برام رایگان انجام میده و به وقت ترمیمم میرم ولی معطلی زیاد داره . پولی نمیگیرم

اونکه معلومه ، مدل قرار نیست بهشون پول بده که😁 شما به عنوان مدل میکاپ چقد بهتون میدادن؟

سالن دوستم بود هزینه ای نگرفتم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
نه من یه اشتباهی کردم اول توضیح ندادم . مدل منظورم از لحاظ درامدی نیست فقط اینکه کاشت رو برام رایگان ...

منم پولی نمیگرفتم ...معرفتی میرفتم چون یا دوستام ازم درخواست میکردن یا خود ارایشگرا تو خیابون ازم میخواستن مدلشون شم یا اگه ارایشگاهی میرفتم واسه کاری ردخور نداشت ازم نخوان مدل شم و یا مزون هایی که واسه لباس میرفتم اونا ازم میخواستن مدل لباسشون شم و اون ارایشگاهی که باهاش قرار داد،دارن انگار هم تبلیغ لباسشون باشه هم اون ارایشگاه 

یعنی انقدر مدل شدم که عکسم تو خیلی از سالن ها واسه نمونه ی عروسس هست  و چون واسه هر کدوم چند نمونه مدل میشدم مثلا عروس اروپایی .عروس عربی .عروس اسلامی و......واسه تغییر و تنوع موهامو رنگ وو لایت میکردن .مژه میکاشتن .اپیلاسیون ...پاکسازی پوست و کراتین مو  فر مو .اکستنشن یا بافت های قشنگ .......انجام میدادن که ایناش خوب بود مخصوصا لایت و رنگاش

که  واسه همونم یک روز کامل وقتم گرفته میشد،

الانم کافیه یه ارایشگر جلوم سبز شه و ازم درخواست نکنه واسه مدل عروس و مدل کاشت مژه و خدمات چشم و ابرو ولی دیگه معرفت و تعارفو  گزاشتم کنار ...

اخریا بهم همین پیشنهاد،مدل اکستنشن مژه رو داد ولی پولی 

گفتم نه 

پدر مژه هام در میاد 

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
منم پولی نمیگرفتم ...معرفتی میرفتم چون یا دوستام ازم درخواست میکردن یا خود ارایشگرا تو خیابون ازم می ...

اره عزیزم منم نمیخوام برم ، این همه ساعت میشینی پدر ادم درمیاد . ببخشید ولی انگار ادمو خر گیر میارن که گول میزنن رایگان انجام میدن