2777
2789
عنوان

یادتون باشه هیچ وقت به هیچ زنی برای دلسوزیاش کاپ قهرمانی نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 36 پست
خرج زنش نکن مادر و خواهراش هستن بخورن و بشما بخندن پس بخور و بزارید خرج کنهتو نخوری یکی دیگه خورده

من انقد خرج نکردم شوهرم هی جمع کرد ریخت تو ارز و بورس و از دست داد همشو‌حتی به مامانش ۲۵۰ میلیون بدهکار شد بدون اینکه من بدونم از مامانش گرفت گذاشت تو ارز و همش بر باد رفت مامانشم میدونست و به من نگفت 

الان مجبوریم تیکه تیکه جمع کنیم بدیم به مادرشوهرم اون میره طلا میخره الان یه گردنبند گنده خریده برا خودش و یه سرویس طلا برای عروس ایندش 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
به نظرم تعادل بهترین راهه

اره 

زمانی که ما برای خرج و‌مخارج زندگیمون‌قناعت میکنیم قدر دان باشن نه اینکه بیشتر سوعه استفاده بشه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خیلی متناقض عمل میکنم

ی جایی درک میکنم ی جایی اصلاحات نمیتونم درک کنم

حوصله ندارم همیشه ی مود باشم

پادری خوشم نمیاد

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

من انقد خرج نکردم شوهرم هی جمع کرد ریخت تو ارز و بورس و از دست داد همشو‌حتی به مامانش ۲۵۰ میلیون بده ...

بله متاسفانه تو این زمینه کم خرج کردن عکس عمل میکنه🤧

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بیشتر ببینید
خرج زنش نکن مادر و خواهراش هستن بخورن و بشما بخندن پس بخور و بزارید خرج کنهتو نخوری یکی دیگه خورده

والا کاش خرج ننه و خواهراشون کنن ی عده بی ذاتن دوس دختر میگیرن خرج اونا میکنن

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

والا کاش خرج ننه و خواهراشون کنن ی عده بی ذاتن دوس دختر میگیرن خرج اونا میکنن

دقیقااا🤦🏼‍♀️

از گوشت سگ حرومترشون بشه

بیشتر ببینید
خیلی دارم دقت می کنم اطرافیان همون بچه هم اینده نمیگه مامانم ساده بود،دوستش دارم،میگه ای کاش مامانم ...

دقیقا همینطوره اون بچه هم مامان شاداب و باروحیه رو بیشتر میپسنده زنی که وسیله خونه عوض میکنه مناسبتا ریخت و پاش میکنه رنگ و وارنگ لباس داره همش آرایشگاهه رو میگن زن با سلیقه زنی که ازین کلاس به اون کلاس میره رو میگن زن زرنگمن خیلی دیدم زنایی که میگن پشیمونیم شوهرمون اموال جمع کرده دیگه تحویل نمیگیره 

نصیحت امروز صبح مامانم بعد سی سال زندگی مشترک همین بود. بهم گفت این همه مراعات باباتو کردم تهش یه تش ...

تازه تهش میگن زن توخونه علاف بود مرد بیرون خونه همه بار زندگی رو به دوش میکشید پس اگه اموالی هست مال مرد هست البته بعضیا اینجورن

این تاپیک ها رو می بینم خود خوری می کنم 

جوری شده که الان حتی بهم نمی گه یک جوراب واسه خودت بخر 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
این تاپیک ها رو می بینم خود خوری می کنم جوری شده که الان حتی بهم نمی گه یک جوراب واسه خودت بخر خودم ...

عیب نداره دنیا به آخر نرسیده 

یواش یواش با روش نرم برو جلو 

با مهربونی و دلبری ازش بخواه 

عیب نداره دنیا به آخر نرسیده یواش یواش با روش نرم برو جلو با مهربونی و دلبری ازش بخواه

خیلی سفت و سخت شده حالا 

هی میگه شهریه بچه ها رو بده 

پول اردوی بچه ها رو بده 

قسط فلان رو‌بده 

چجوری بدم ،مگه من درآمد دارم؟ 

خیلی پر رو شده 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.