2777
2789
عنوان

دعا کنیا جنینم سالم باشه دارم میرم بیمارستان گریه امونم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 131 پست
شیاف داری بزاری. حتما دوتا باهم مقعدی بزار همین حالا

دیگه چون بیرون بودم شیافو نذاشتم به عقلم نرسید زودی سوار شدم برای بیمارستان

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهربونم نشستم دکتر بیاد هیچ کاری نکردم تا سر کوچه رفتم اومدم یهو دیدم خون صورتی قهوه ای اومد تو ...

خب قهوه ای اینا ه میگی باشه اصلااا ترس نداره 

دلتو‌ نباز مراقبت کن 

چیز خاصی نیست 

یکی از دوستای منم هفته ۲۰ خونریزی شدید کرد 

رفت بیمارستان کمالی کرج بستری شد ۵ روز تحت کنترل گرفتنش خونش بنداومد و بچشم سال بود 

پس نگران نباشی 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
بیشتر ببینید
حالا دکتر اومده البته دکتر من نیس گفتم درد دارم واینا راهم نداده هنوز واقعا هم درد دارم

خیلی زیاده؟ میگیره ول میکنه؟

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

خب قهوه ای اینا ه میگی باشه اصلااا ترس نداره دلتو‌ نباز مراقبت کن چیز خاصی نیست یکی از دوستای منم هف ...

مثلا استرسی نیستم ولی خونو دیدم ترسیدم

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه چون بیرون بودم شیافو نذاشتم به عقلم نرسید زودی سوار شدم برای بیمارستان

عیب نداره الان بیمارستان خودشون بهت میدن 

امپولم میدن. 

اول سونو میکنن خوب باشه جنین 

مراقبتهای بعدیش و میکنن زودی بندمیاد 

خیلیا از اول تا اخر خونریزی دارن و نی می شون سالم دنیا میاد 

شابد شماهم ازاونایی 

اولین بارهم یادته چقدر ترسیدی گفتی بچم چیشده فلان 

دیدی چیزی نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
بیشتر ببینید

خودت سریع برو بیمارستان شیاف نداری بزاری تا برسی

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

عزیزم گوشی گرفتی دستت جواب دیگران رو میدی یکم گوشی رو بذار تو کیف اه وناله کن دستشویس برو بگو دردم بالاست راهت بدن داخل ببینی چی شده.چقدر تو خونسردی

نقطه توش بود درد خفیف دارم چند روزه همه گفتن عادیه بخاطر بزرگ شدن رحمه کاش گوش نمیدادم میرفتم سونو

عزیزم  نی نی حرکت داره؟

نگران نباش شیاف بهت میدن یا امپول

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

خبرمون کنی منتظریم 

دراولین فرصت 

خیلی نذر صلوات و دعات کردم 

قبول باشه این روزای عزیز خپا ان شالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید

استرس نداشته باش ،من تا ماه ۵ بعضی وقتا اینجوری خونریزی داشتم که بهش میگن هماتوم.شیاف و آمپول پروژسترون باید استفاده کنی و دیگه رعایت کنی تا خوب بشی انشالله.اگه لخته دفع کنی خطرناکه.من‌خونریی داشتم ولی بدون لخته به رنگ‌ قرمز