2777
2789
عنوان

خانمایی که نوزاد دارید

280 بازدید | 57 پست

چطور آشپزی میکنید؟من بچه ام دو ماهشه اصلا وقت خالی ندارم کل وقتم با بچه داری میگذره اصلا نمیتونم به خودم و کارای دیگه برسم😭مامانم هر روز میاد میتونم غذا درست کنم بزور میخوابونمش بعدم نیم ساعته بیدار میشه شوهرمم یکسره سر کاره میاد خونه اصلا نمیمونه که بتونم غذا درست کنم با خودم فکر کردم تنها زمانی که میتونم با خیال راحت غذا درست کنم نصف شبه که اونم از خستگی قطعا میمیرم چون کلا تایم خوابم با بچه شاید ۳ یا نهایت ۴ ساعته که بخوام غذا درست کنم همونم نمیتونم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مامانت میتونه بگو بیاد ی مدت کمکت کنه تا بچه یذره بزرگتر بشه 

لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

من میبندم به کمرم 

آغوشی

مال من شده ۱۶ ماه

هی بدتر بدتر میشه هر چی بزرگتر سخت تر میشه

دسشوییم نمیتونم

تو خواب تکون بخورم پا میشه شب تا صب شیر میخوره

باید اصلا تکون نخورم 

کرم خیلی درد میکنه ستون فقارتم بند بند شده رورام همش تو بقلمه مامانمم مرده

پلوپز میزنم وقتیم خوابه زودپز

قیمه بی سیب و...

دقیقا شرایط منم همین بود یعنی روزهای خیلی سختی رو گذروندم الان که دخترم ۷ماهشه تو روروئک میزارم سریع کارهامو انجام میدم یعنی تو این ۶ماه پاییزو زمستون بی نهایت اذیت شدم مدام خودم و بچه هام سرماداشتیم...دقیقااا درکت میکنم چون دخترمنم در طول روز اصلا نمیخوابید

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔