2777
2789

ماست از این فله ای ها دارم ک خودشون تو ظرف میکنن کیلویی میفروشن مغازه ها خوبه با این بریزم تو شیر ماست درست بشه یا ن ؟

چند قاشق ماست باید بریزم 

فک کنم شیرا کم چرب باشن 

در چ حد شیر باید گرم باشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی مامان من همیشه با اینا درست میکنه خوشمزه هم میشه 

الان خوابه ب امید خدا بیدار شد ازش میپرسم چطوری درست میکرده بهت میگم 💋

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

من درست میکنم خیلی هم خوب میشه پر چرب و خامه دار نمیشه ولی ماسته دیگه شیر رو گرم میکنم یه کمی که جوشید میزارم سرد بشه وقتی انگشتتو میزنی داخلش گرم باشه رو به داغی رو به سروی نباشه من برای یک‌کیسه شیر نصف فنجون‌ماست میزنم .اوای داخل فنجون ماستت کمی شیر بریز ماست رو با شیر حل کن بعد به بقیه شیرت اضافه کن ترجیحا داخل ظرف شیشیه ای درست کن داخل پلاستیکی و فلزی درست نکن .بعدم در ظرفت یه پارچه بندازه و در ظرف رو بزار و ظرف رو داخل یه رو پارچه ضخیم  بپیچون و بزار  گرم بمونه من صبح درست‌میکنم شب میرم سراغش میبینم درست شده

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

عزیزم شیر رو بجوشون، یه قُل بزنه کافیه. 

بعد بزار تا دماش بیاد پایین جوری که انگشت بزنی داخلش داغ باشه ولی نسوزونه. 

حالا 3تا قاشق ماست را داخل کاسه هم بزن و بریز داخل شیر و آروم قاطی کن. 

روی ظرف رو با دستمال یا سفرهٔ پارچه ای کامل بپوشون و بذار گوشه آشپزخونه. 

بعد از 7-8 ساعت بردار و بذار داخل یخچال تا کامل سفت بشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم شیر رو بجوشون، یه قُل بزنه کافیه. بعد بزار تا دماش بیاد پایین جوری که انگشت بزنی داخلش داغ باش ...

از ساعت ده گذاشته بودمش زیر پتو  بعدازظهر نگاش کردم خیییلی شل بود و شیرین دوباره گذاشتمش زیر پتو.. فک کنم یا شیر داغ بود یا ماست زیاد ریختم داخلش😭😭😭

من درست میکنم خیلی هم خوب میشه پر چرب و خامه دار نمیشه ولی ماسته دیگه شیر رو گرم میکنم یه کمی که جوش ...

از ساعت ده گذاشته بودمش زیر پتو  بعدازظهر نگاش کردم خیییلی شل بود و شیرین دوباره گذاشتمش زیر پتو.. فک کنم یا شیر داغ بود یا ماست زیاد ریختم داخلش😭😭😭