2777
2789
عنوان

نامزد قبلی دوستم اومده خاستگاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 38 پست

حاجی یاد سیب ممنوعه افتادم😂😐

𝐇.𝐒💍👰                                                              اگر چه در دل دریای خون در سینه دارم                        ولی در عشق تو دریایی از دل کم میارم 🩷🙂‍↔️           

نه اخه خواستم بگم زیاد دختره خوبی نبود و با همه بود ولی چون اخلاقشون نمیساخت به هم زدن

شما خودت راضی هستی دیگه. چقدر بهانه میاری دوستم بود اونقدار دوستم نبود فقط خونشون میرفتم کلا دختر بدی بود . از اول بگو میخوام با پسره ازدواج کنم خلاص

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط پسره رو ما نمی دونیم .اگه فقط مشکلت خاستگاری رفتن قبلی پسره هست .که نباید برات مهم باشه ...میدونی چرا چون اگه همین شرایط برا شما بود وخواستگارقبلی شما میرفت خواستگاری دوستت ایا برات مهم بود یا در زندگیت تاثیری داشت .اینطوری فکر کن 

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

شما خودت راضی هستی دیگه. چقدر بهانه میاری دوستم بود اونقدار دوستم نبود فقط خونشون میرفتم کلا دختر بد ...

شما که قریبه ای بد برداشت میکنی چه برسه به دوستم کلا در این سطح دوست بودیم که چند بار خونه هم رفتیم و این که من الان با یه خاستگار دیگم در حال اشنایی هستم و خودم فکر میکنم اون بهتره ولی خانوادم گیر دادن این بهتره

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

بنظرم با پسره بیشپر اشنا شو دوسی و نامزدی سابق رو بزار کنار اختلافشون اونقدر زیاد بوده که طی چن هفته جدا شدن اونم تو محیط روستا با خود پسره حرف بزن بیشتر اشنا بشو و دلیل جدایی رو از خود پسره مستقیم بپرس خلاصه سنگاتو وا بکن باهاش 

شما که قریبه ای بد برداشت میکنی چه برسه به دوستم کلا در این سطح دوست بودیم که چند بار خونه هم رفتیم ...

من بد برداشت نکردم شما بد تعریف کردی میگی دختر بدی بود با همه بود ولی خونه هم دیگه رفت و آمد داشتیم شما همش داری میگی دوستم دوستم مگه دوستی چیه غیر از این؟ دیگه باید چه کاری میکردید همه روابطشم که میدونی.