2777
2789
عنوان

ازین کار خواهر شوهرم از دیشب خیلی ناراحتم بیاین ببینین حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 97 پست
عزیزم مسئله ی بزرگی نیست بزرگش نکن یا بنداز دور یا بده نیازمند بحثش بعدا افتاد بگو دادم نیازمند تمام

نه دم عیدی نمیخام ناراحتی پیش بیاد و بزرگش نمیکنم فقط یه پیام میدم بهش میگم دادم نیازمند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم یکبار دختر خاله بزرگم یه مانتو داده بود به مامانم که بده من بپوشم مامان ساده منم آورده بود خیلی بهم برخورد کلی مامانمو سرزنش کردم و هزار تا فکر کردم که چرا همچین فکری کرده که مانتوش اگه نو هم بود من عمرا می‌پوشیدم چه برسه کهنه

میخام پیام بدم بهش.ولی کلا خیلی دختر مهربون و خوبیه اصلا بدجنس نیس

خب تو هم با مهربونیت بش پیام بده  ناراحت نمیشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اسی هیچ عکس العملی انجام نده.هیجیییی

فقط لباس هو رو بزار جایی که هیچوقت نبینه

اگر زمانی پرسید لباسا خوب بودن

بگو فک‌کردم دادی بدم نیازمند.کسی نمیشناختم.گذاشنم گوشه انبار

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
نه دم عیدی نمیخام ناراحتی پیش بیاد و بزرگش نمیکنم فقط یه پیام میدم بهش میگم دادم نیازمند

اره عزیزم منم خواهر شوهرم گاهی لباسایی که براش تنگ شده رو میده بهم منم چیزی به دردش بخوره رو میدم بهش هر دو استقبال میکنیم قطعا نیت بدی نداشته 

گفته شاید به دردت بخوره بهش بگو عزیزم این لباسا رو برای کی فرستادی بچه های من لباس دارن اگه لازم نداری بدم به گسی ک نیازمنده ..اصلا چیزی نیس ک بخوای دوتاتون ناراحت بشید دم عیدی از دست هم

بنظر من اول زنگ میزدی که این لباسابراچیه اگر گفت واسه دخترت بگو دختر من لباس کسی دیگه رو نمیپوشه یا نیاز ندارد عزیزم میدم به نیازمند

چقدر بزرگش میکنیمنم گاهی لباسای خاله ام که فقط یکی دوبار پوشیده ازش میگیریم میپوشم چه اشکالی دارهمطم ...

نه اصلا نمیخام بزرگ کنم ولی راستش ناراحت شدم .فقط بهش پیام میدم میگم دادم نیازمند