دختر کوچیکم دیروز خونه ی پدر شوهرم بود ،دیشب اوردنش میبینم یه پلاستیک لباس دستشه،لباسای کهنه و دست دوم.خواهر شوهرم خونه تکونی کرده ،چند تا مانتو سایز کوچیک که تقریبا اندازه ی دختر بزرگمه فرستاده.جالبه دختر من اصلا مانتو نمیپوشه.من بهترین لباسا رو براشوک هم در طول سال هم دم عید میخرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
منم یکبار دختر خاله بزرگم یه مانتو داده بود به مامانم که بده من بپوشم مامان ساده منم آورده بود خیلی بهم برخورد کلی مامانمو سرزنش کردم و هزار تا فکر کردم که چرا همچین فکری کرده که مانتوش اگه نو هم بود من عمرا میپوشیدم چه برسه کهنه
گفته شاید به دردت بخوره بهش بگو عزیزم این لباسا رو برای کی فرستادی بچه های من لباس دارن اگه لازم نداری بدم به گسی ک نیازمنده ..اصلا چیزی نیس ک بخوای دوتاتون ناراحت بشید دم عیدی از دست هم