2777
2789
عنوان

بنظرتون صاحبکارم منظوری داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 40 پست

آره عادیه. آدم یه مدت همکاری ادامه پیدا کنه، احساس دوستی و صمیمیت هم شکل می‌گیره ولی صرفا دوستی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی چی صاحبکارمو میگی جو رو ب نفع خودش عوض کنه یعنی؟

یعنی ببینه باهاش راه میایی یا نه، هرچی این مرز رو بیاد جلوتر و شما هم اجازه بدید صمیمیتش بیشتر میشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

کار زشتی کرده

به نظرم  داره شروع می‌کنه بهت پیشنهادهای بیربط بده

نمی‌خواد ببینه اهلشی یا نه

سعی کن وا ندی

دیگه هم اول صداشنکن که تکرار نشه 

بنویس آقای فلانی فلان مطلب 

شب هم ترجیحا پیام نده

هرچی زودتر بهتر

یعنی ببینه باهاش راه میایی یا نه، هرچی این مرز رو بیاد جلوتر و شما هم اجازه بدید صمیمیتش بیشتر میشه

همین ک تو پیام اول صداش میزنه بعد میفرسته مطلبو خودش یه جور چراغ سبز محسوب میشه 

نه بابا چه منظوری داشته ؟ اینقدر به من گفتن . قربونت . بعضیا هم گفتن قربونت نوکرتم . حتی بهم گفتن ( ...

جونمممممممممم معنیش چیه؟😂😂😂😂

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

کلمه مناسبی استفاده نکرده 

اگر حضوری می گفت عادی تر بود

وقتی تایپ کرده آگاهانه نوشته

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
ن بخدا من منظوری ندارم اون انلاین بود داشتم تایپ میکردم سریع نوشت جونم

اگ منظوری داشته باشه تا روز های آتی مینویسه جون تو فقط بگو من میشنوم🤣🤣🤣🤣

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃