2777
2789
آره دقیقا ما هم تو اطرافیان داشتیم

دقیقا خواهر منم با همچین اوضاعی بدنیا اومد و یکی از دخترای خالم که اون خیلی از خواهراش کوچیکتره ..

فاصله سنی هامونم درست مثل بچه های اسی بود 

الان محبوب ترین بچه خونه همون فسقلیه 🙂😅

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بااینکه دوتا بچه کوچیک دارم وتا دوماه دیگه باید عمل کنم بازم اگه باردار بشم دلم نمیاد سقط کنم بااینکه دارویی که دارم مصرف میکنم خودش یا باعث سقط یا مرگ یانقص جنین میشه وبراهمین نگرانم باردار باشم از ترس اینکه باداروهام بلایی سرش بیارم اینم بگم که بشدت عصبی هستم وحوصله بچه ندارم ولی باز دلم نمیاد😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو رو خدا منو نترسونید😭 از دیروز کارم گریه س دخترم هنوز نمیدونه ولی دوس نداره میدونم همیشه میگه یه ...

بچه‌هات سنشون که زیاد نیست، در ضمن اصلا به اون بلوغ فکری نرسیدن که بخوان راجع به همچین چیزی نظر بدن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
بچه‌هات سنشون که زیاد نیست، در ضمن اصلا به اون بلوغ فکری نرسیدن که بخوان راجع به همچین چیزی نظر بدن

دقیقا مادر شوهر منم ناخواسته باردار شد درحالی که نوه داشت وخیلی براش زشت بود ومیخواست سقط کنه ولی سقط نشد الان میگه خداروشکر که خدا این بچه رو بهم داد الان اون بچه16سالشه

خب شما که هنوز منوپوز نشدین، چرا آی یو دی رو درآوردین یا جلوگیری نکردین؟ اون بچه هم گناه داره. مطمئن ...

تاریخ آ یو دی تموم شد در اوردم چند ماه بعد بزارم خیر سرم😢

تازه پارسال عمل مثانه انجام دادم اخه اون دو تا رو طبیعی اورده بودم افتادگی داشتم 😭

اسی جان این هدیه خداست انشاءا.. اعصابت هم آروم میشه ، حالا دختر من ۱۶ سالشه همش میگه الان باید بچه میاوردی که من عقلم میرسه و کمکت میکردم ، به سقط،فکر نکن گناه داره شاید با این هدیه خیلی شرایط روحی و حتی زندگیت تغییر کنه ،الهی خدا برات بسازه 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
بیشتر ببینید
تاریخ آ یو دی تموم شد در اوردم چند ماه بعد بزارم خیر سرم😢تازه پارسال عمل مثانه انجام دادم اخه اون د ...

تازه دیگه شده. شرایط رو سبک سنگین کنین. به هر حال تصمیم‌گیریش با شماست

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید