2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

65... یه دختر 11 ساله دارم 

به‌دلایل متعدد و واضح دیگه نمیخوام بچه دار شم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دست خودم نیست خودم شر و شیطون بودم پسرو به این علت انتخاب کردم وگرنه دختر که غمخواره مهربونه دلسوزه

خب میخام ببینم فانتزیت اینه باپسرت بری بیرون ؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

جددی ماشالا اولیو چن سالگی اوردی

ممنون عزیزم

۱۹ پسرم کلاس اوله

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
آره دردش به جونم بزنه لباسایی که تو اینستام سیو کردم تنش کنم دستشو بگیرم بریم شیطون بازی😂😂

😂😂🥰 چ بامزه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بگو بهم برو اول دعاکن خدا بهت ببخشه بعد رویابافی کن😂😂

مجردی ن 

انشاللهوازدواج کنی خوشبخت شی وپسر دار بشی 😘😘

مجردی ن انشاللهوازدواج کنی خوشبخت شی وپسر دار بشی 😘😘

نامزد داشتم ولی نشد شاید بشه فعلا ک جداشدیم😌

قربونت برم مهربونی ازت میریزه همچنین سهم دل خودت ی دختر خوشگل بیام بگیرمش برا پسرم😂❤️

چراخوشحال

احوال این روزا رو می بینم شرایط خوبی نیست ظلم وفساد ،جایی برای ادم خوبا تو این دنیا نیست نه دلم می خواد بچم خوب باشه کلاه سرش بره ، نه دوست دارم بچم کلاه بذاره سر بقیه برای ادامه زندگیش  ، دنیای بدی شده