2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم من هم ۶ هفته سقط کردم احتمالا خودشه وتیکه شدهو بیرون اومده اما اگر کامل دفع کنید باید بزر گتر ازاین باشهد

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
لخته خیلی زیاااااد مشت مشت لخته میاد جوری از بغل دستشویی نمیتونم جم بخورم

پس افتاده این مثل جیگر میمونه بیاد بیرون سبک میشی خودت میفهمی ولی بازم بپر بالا پایین بکن خدایی نکرده باقی مانده نداشته باشه

آخ یاد سقط خودم افتادم متاسفم....😔😔

خدا میدونه من چه زجری کشیدم 

سر اون دردی که کشیدم حس میکنم در جا گناهام پاک شد

شش ساعت مداوم درد داشتم دردی که قابل گفتن نیست 

خدا قسمت نکنه....

سقط مثل کندن میوه نارس از درخت میمونه دیدین چقدر سخت از شاخه کنده میشه...

سقط هم همینطوره ....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

اگر حدودا یک هفته گذشته از سقط برو سونو بده اگر تهران هستیم بیمازستان صارم خوبه من خودم اونجا بقایامو دفع کردم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

زنداداش من دوقلو سقط کرد برده بود پیش پزشک گفته بود آره این بچه س 

یکیش دقیقا مثل همین بود ولی بزرگتر اون یکی کشیده تر بود 

گفته بوده اون کشیده تره پسره این گردتره دختره 

نمدونم والا ببر پزشک تشخیص بده و حتما هم سونوگرافی برو ک خدایی نکرده باقی نمونده باشه چیزی