2777
2789

دوستی با ازدواج فرقش چیه

بنظرم اگر دو تا جنس مخالف دوس شدن وظیفه ی آقا حمایت مالی و عاطفی هستش ..کلا مرد بخصوص از نظر مالی باید حامی باشه

بنظرتون اینجوری هستش؟؟؟

اگر ارتباط های دوستی یکم وضعیت بهتری داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو ایران اکثر روابط دوستی برای سرگرمیه

فرهنگش درست جا نیوفتاده متاسفانه 

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

درسته ولی زمانی که دختر نیاز به پول داشت و هزینه کردن میشه 

نه اینکه هزینه الکی و ناز کردن الکی باشه

وگرنه دختری که پسر رو کیف پول خودش و کارت بانکی خودش ببینه اصلا کار درستی نیست بنظرم

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

مردا وقتی حمایت مالی میکنن خودشون حس بهتری دارن اگه میبینی الان پرنسس شدن به خاطر شرایط اقتصادیه وگرنه اگه یکم دستشون باز بود حرمسرا درست میکردن برا خودشون بدشونم نمیومد خرج کنن

صبح میشه این شب ... 💔

دوستی که گناهه

ولی فکر میکنم اگر  بین ازدواج اعتباری ودایمی، باید یکی را انتخاب میکردم، اعتباری بهتر بود،

چون هر دو فرد بهتر تلاش می کردند اون زندگی را پایدار نگه دارند.

این را گفتم چون دیدم آمار طلاق بالا هست، لطفا من را نخورید.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.