2777
2789
عنوان

دوستان چیکار کنم ی صدای خیلی بدی شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 92 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا امشب همتون توهمی میشید منو بگو میرم بالکن روبه کوچه ی تاریک وخلوت این وقت سحر که هوابخورم تنهایی صدام نمیشنوم تازه بشنومم گوشمو تیز میکنم ببینم چیه 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
نترس گلم...صدای کابینت یا از یخچاله..

مگه کابینت و یخچال صدا دارن

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

الان دیگه نزدیک طلوع افتاب همه جا اذان دادن 

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

صدای انبساط و... وسیله هاست عزیزم طبیعیه

نترس

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

مگه کابینت و یخچال صدا دارن

نه تنها کابینت و یخچال بلکه تی وی و دیوار و حتی در هم صدا داره🥲🥺😱

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
ما غربیم

من چند سال تو یزد تو زیر رمین یه خونه تنها زندگی کردم

اون زمان یه پسر 20ساله بودم 

نه تنها کابینت و یخچال بلکه تی وی و دیوار و حتی در هم صدا داره🥲🥺😱

منم گاهی از سقف صدا میشنوم 😄😄😄

منم گاهی از سقف صدا میشنوم 😄😄😄

عااا دیدییی😮‍💨😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
واسه همین ترسناکی؟

من از 15سالکی تنها زندگی میکنم

زمانی که از خونه فرار کردم  چه شب ها تنها تو پارک خوابیدم

تو گاراژ هایی که کار کردم خوابیدم

عااا دیدییی😮‍💨😅

صدا اهنگ شاد میاد فک کنم بالا پشت بام عروسی😄😄