2777
2789
عنوان

پدربزرگ دوستم فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 37 پست
بابا روانی هستید شمادوس دخترش میدونه ما رفیقاشیم مارو میشناسه😂😂تا امروز صب حرف میزدیم امروز ک رفت ...

بابا خب ذره ذره تعریف میکنی 

از اول اینهارو میگفتی 

فکر کردم قضیه عشقیه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بابا خب ذره ذره تعریف میکنی از اول اینهارو میگفتی فکر کردم قضیه عشقیه

بابا من گفتم رفیقمه بخدا😭

گفتم رفیقم پسره 

کردرجریان جنسیت هم باشید بگید چطوری رفتار کنم

بابا روانی هستید شمادوس دخترش میدونه ما رفیقاشیم مارو میشناسه😂😂تا امروز صب حرف میزدیم امروز ک رفت ...

برای اینجور سوالات تو‌نی نی سایت نمیتونی جواب پیدا کنی چون این چیزی که میگی خیلی پیچیده س معلوم نیست صمیمیت شما چجوریه که کسی بتونه کمکی کنه

برای اینجور سوالات تو‌نی نی سایت نمیتونی جواب پیدا کنی چون این چیزی که میگی خیلی پیچیده س معلوم نیست ...

صمیمیتمون اینجوریه ک

4 5 ماهه همو میشناسیم همکلاسی دانشگاهمه 

ولی خب خیلی تو این چند وقت صحبت کردیم و بیرون رفتیم

صمیمیتمون اینجوریه ک4 5 ماهه همو میشناسیم همکلاسی دانشگاهمه ولی خب خیلی تو این چند وقت صحبت کردیم و ...

اها شاید خیلی سرش شلوغه چون پیش میاد آدم ناخواسته درگیر خیلی موضوعات میشه ممکنه مجازی رو هم چک نکنه یا پی وی بعضیا رو حتی گم کنه با اینکه اونا بهش پیام دادن

اها شاید خیلی سرش شلوغه چون پیش میاد آدم ناخواسته درگیر خیلی موضوعات میشه ممکنه مجازی رو هم چک نکنه ...

اره ولی یکم ناراحت شدم ازش

پس چطوری میتونسه انقد سریع به تو اون یکی دوست مشترکمون خبر بده فق به من نمیتونه پیام بده؟

از ۹ شب چن بار به اون پیام داده ولی من هیچی....

از این یکم ناراحتم از ی طرفم نمیدونم تو این شرایطش چیکار کنم خیلی بچه بازیه بخوام ناراحت بشم و اینا 

تسلیت چرا چرت باشه دقیقا

به نظرت الان به غیر از تسلیت چیکار میتونی بکنی؟؟ 

اگه چیزی تو ذهنته به مام بگو باد بگیریم😝

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
تسلیت چرا چرت باشه دقیقابه نظرت الان به غیر از تسلیت چیکار میتونی بکنی؟؟ اگه چیزی تو ذهنته به مام بگ ...

بابا خب اینجوری مواقع میرن کنار خانواده عزادار اگ کاری دارن براشون انجام میدن کنارشونن

من مامانم می‌دونه با این رفیقم ها ولی دیگ انقد ازااد نیسم بخوام برم خونشون پیش خودش و مامانش باشم

بابا خب اینجوری مواقع میرن کنار خانواده عزادار اگ کاری دارن براشون انجام میدن کنارشوننمن مامانم می‌د ...

خب دیگه وقتی خودت میدونی نمیتونی بری پس به همون تسلیت اکتفا کن

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید

بگو از فلانی شنیدم پدربزرگت فوت شده. خیلی ناراحت شدم؛ تسلیت میگم، خدا رحمتشون کنه، غم آخرتون باشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید