2777
2789
عنوان

پارگی دست با پروانه ی موتور لودر

100 بازدید | 12 پست

دوستان من پدرم سرکارش با پروانه ی لودر دستش پاره شده و تقریبا ۱۲ تا بخیه زدن ، الان ورم کردن و اینا طبیعیه؟؟ و باید چیکار کنیم بانداژ و ایناشو؟؟ بعد از ۴۸ ساعت باید بشوریم دستشو؟ لطفا راهنمایی کنید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تا ۴۸ ساعت اصلا نباید اب بهش برسه اصلا هم نباید باز بشه 

۳ روز هم بشه عیب نداره

بعد از اون هر روز بانداژ و عوض کنید

اینطوری که میگم 

اول با یک صابون میشورید و خشک می‌کنی

یک گاز استریل و بعد باند و چسب

سال دیگه ای هم هست؟؟؟

از این جهت پرسیدم که جای عمل داشتم که دکتر گفته بعد این تایم که رفتی خونه مثلا 24ساعت بعد

پانسمان رو باز کن 

دیگه نمیخواد پانسمان کنی

معمولاً میگن حمام برید 

یا اصلأ آب نرسونید

طبق نظر پزشک پیش برید

ناراحت شدم فقط عفونت نکنه نشون دکتر بدین حتما باید از صاحب کارش غرامت بگیره ۱۲ تا بخیه که شوخی نیست

نمیشه شکایتی چیزی کنیم اخه صاحب کارمون فامیله و واقعا تقصیری نداره چیزی نیست که بگیم مقصرشه، خود بابام اشتباه کرده مراقب نبوده

زیاد اطلاعات ندارم دکتر چی گفتن؟یادتون نیست؟یه اندازه ای ورم طبیعیه گفتن پانسمان رو تکرار کنید ؟یا ب ...

دکتر گفته بعد از ۴۸ ساعت پانسمان رو برداریم دستشو با اب ولرم بشوریم، یعنی امروز عصر باید اینکارو انجام بدیم

نه در کل به کسی که هنگام کار آسیب میبینه یه مبلغی تعلق میگیره

اره اره ولی بابام چیزی نمیخواد، پلیس هم اومده پیش بابام ، بابام گفته که شکایتی ندارم و چیزی نگفته و در کل طرف وظیفه شناسه، کلی کمپوت گرفته بود بابامو برد بیمارستان خرج بیمارستان رو داد و چند تا مرغ گرفت و بقیه ی چیزا ، از اون لحاظ که کارشو انجام داد مشکلی نیست

دکتر گفته بعد از ۴۸ ساعت پانسمان رو برداریم دستشو با اب ولرم بشوریم، یعنی امروز عصر باید اینکارو انج ...

همین کار رو انجام بدید

اگه گفته بعدش پانسمان کنید

انجام بدید

اگر گفته نمیخواد

شما هم پانسمان نکنید

همین شستشو رو انجام بدید

روی زخم دقت داشته باشید 

عفونت نکنه