2777
2789
عنوان

ازدواج واقعا به قیافه ربطی نداره به بخت و پیشونی ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 50 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مجردیمو دوس داشتم 🫠

منم اینطوریم واقعا بهتره مجردی بنظرم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
من پسر لودم با این شرایط اقتصادی و توقعاتی که دخترا دارن قطعا زن نمیگرفتم هیچوقت🥸😁

چه جالب خیلی از خانوما اینو میگن یکی از همسایه هامون با مادرم‌ دوستن اونم بهم میگفت زن نگیر برو عشق و حال کن برو صیغه کن 😑😂

پیشونی منو کجا میشونی ولی باور کن تو ازدواج خبری نیس، مجردی عالمی داره

اون تاپیک شما راجب مرد زندگی که نظرسنجی گذاشتین چه جالب بود بیشتر گفتن مرد زندگیه😳 ولی من میگم خیلی مرد مزخرفیه واقعا مزخرفه 

اون تاپیک شما راجب مرد زندگی که نظرسنجی گذاشتین چه جالب بود بیشتر گفتن مرد زندگیه😳 ولی من میگم خیلی ...

مزخرف نیس، خاصه 

یه روز به اوج عشق میرسونتت یه روزم زیرپاش له میکنه 🫠💔

مجردی خووب که به کارهات و اهدافت فکر کنی و متمرکز بشی در برابر ازدواجی که خیلیییی اذیت داره و آخرت و دنیای طرف عقب مونده و روزمرگی طرف هم اختلال پیدا کرده،مثل تاج سلامتی هست روی سر ،که تا وقتی داریش حالیت نیست وقتی از دست میدیش میفهمی ارزشش رو.الیته اینم بپذیریم که بالاخره ازدواج چالشها و اذیتهای خودش رو داره و فردی که ازدواج رو انتخاب کرده باید مهارتهاش رو هم بلد باشه و روی نقاط ضعف خودش هم کار کرده باشه و بعد اقدام به ازدواج کنه