2777
2789

از بچگی دوسش داشتم اونم یه حسی داشت اما هیچوقت نگفت با غیرتی شدنش نشونم میداد هیچوقت باهم نبودیم

یه سری لج و لجبازی پیش اومد اون رفت با یه دختره دیگه 

منم با پسرای مختلف بودم اما همیشه دلم گیر بود پیشش

هر وقت بحث ازدواجش میشه دلم میگیره خیلی دوسش داشتم 

اگرم من جزوه پیشنهادای ازدواجش باشم اولا خودش راضی نیست چون با یه پسره بودم که فامیل دور و دوست پسر عموم بود و تقریبا همه فهمیدن ولی دیگه  خیلی وقته که کات کزدیم  قضیع مال شش ساله پیشه 

دوما زنموم راضی نمیشه

پسر عموم یه سال ازم بزرگتره 

چی میشد اگه دوسم داشت حتی برای یه مدت کوتاهم باهاش میبودم که بفهمم بودن با عشق اول چجوریه

میشه برام دعا کنید که دوسم داشته باشه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شما گند زدی قبلا با یه پسر دیگه بودی که پسرعموت هم میدونستهفک نکنم بیاد سمتت

من گند زدم اما قبل من اون گند زد رفت با یکی دیگه 

میدونم اما دوسش دارم حتی اون پسراییم که باهاشون بودم همه میدونستن

آخی درست مثل منی عشق یک طرفه من البته پسر عموم ۲۵ روز از من بزرگتر بود بچه یه سال بودیم خیلی دوسش دا ...

پس هنوزم یادته 

من خیلی دوسش داشتم با چند تا پسرم تو رابطه بودم ولی  هنوز هر وقت میبینمش حسم مثه روز اوله گند زدم میدونم اما بازم ...💔

میدم نمیخاد حتی به خواهرشم گفتم بهش بگه که دوسش دارم اما ردم کرد گفت بگو خودش زن داره

بزار اینو بهت بگم 

من یکیو دوست داشتم اون موقع ۱۹ سالم بود یکسالم باهم بودیم جدا شدیم

سالها گذشت من تو این مدت رو شغلم تمرکز کردم از اون شهر رفتم 

با مردای مختلفی رفتم تو رابطه خلاصه بعد چندسال دیگه واسم اهمیت نداشت 

الآنم با یه نفر نامزد کردم که دوباره تونستم عاشق بشم به حسی بیشتر از اون که به اولیه داشتم قشنگ تر عاقلانه تر 

از اون خبر دارم اون تهش هیچ پیشرفتی نکرد هنوز تو یه مغازه شراکتیه یه خونه وسط شهر داره 

ولی من تونستم خیلی خیلی نسبت به اون پیشرفت کنم و با یه مردی باشم که خیلی بزرگتر و بهتر از اونه 

یه سری نشدنا واقعا خوبه مطمن باش بهترش میاد

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
حسرتش میمونه ...💔😭

نه واقعا نمونده 

نمی‌دونم چند سالته ولی نهایتا تا سی سالگی اوکی میشی 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ