2777
2789
عنوان

خرید عید یا ولخرجی بی‌مورد

174 بازدید | 17 پست

هر سال که عید میاد، انگار یه مسابقه برای خرید بیشتر شروع میشه! 🤯 لباسای گرون، وسایل غیرضروری، تجملات الکی… ولی واقعاً لازمه این همه خرج کنیم؟! 😳

📌 بیاید اینجا حرف دلمونو بزنیم:

🔹 شما چقدر برای خرید عید خرج کردین؟ واقعاً لازم بود؟

🔹 چرا باید هر سال برای بچه‌ها لباس نو بگیریم، حتی اگه قبلیا سالم باشه؟

🔹 این حجم از خرید واقعاً خوشحالمون می‌کنه یا فقط یه عادت شده؟

🔹 جرئت دارین امسال فقط چیزای ضروری بخرین و ببینین چی میشه؟!

نظر شما چیه؟ خریدای عید لازمه یا فقط یه فشار اقتصادی الکیه؟

روی خودت تمرکز کن

من هرسال ضروری انجام میدم

پسرمم حقیقتا لباس نو نداشت اصلااا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برا خودم فقط ضروری ها اونم نه همه شون  شاید 2  تکه چیز بخرم

برا بچهام لباس میگیرم ک تا تابستون بپوشن

چون پول عیدی میدن. در طول ماهای دیگه شاید خیلی پول دستم نیاد ک براشون بخرم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

25تومن خریدم شد هیچی هیچی ضروری  نبود طبق عادت باید همه چیو نو کنم و اینک اره حس خیلی خوب وخوشحالی بهم میده اگ نخرم حس خوبی ندارم

بارها گفتم چیز ضروری بخرم یا نخرم چون همیشه وسیله هام نو وکم‌استفاده میمونه اما خب نمیتونم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

من در طول سال خرید میکنم

هر وقت شب عید خرید کردم کردن تو پاچم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
25تومن خریدم شد هیچی هیچی ضروری نبود طبق عادت باید همه چیو نو کنم و اینک اره حس خیلی خوب وخوشحالی ب ...

چه حیف

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید
هروقت هرچی نیاز داشته باشم میخرم دوماه پیش بیس ملیون دوتا وسیله گرفتم ولی الان هیچی

حالا عید هم بخریم خوبه ولی فقط ضروری من نمی‌گم عید خرید نکنیم

روی خودت تمرکز کن

25تومن خریدم شد هیچی هیچی ضروری نبود طبق عادت باید همه چیو نو کنم و اینک اره حس خیلی خوب وخوشحالی ب ...

سعی کن عادت حذف کنی اون پول که میدی وسایل غیر ضروری به جا دیگه برای یه کار بهتر خرج بشه ولی باز اون حس خوشحالی و حس خوبم خودش خیلی خوبه 

روی خودت تمرکز کن