2777
2789

کارفرما پولمو خورد ۳م من هیچی نگفتم فقط تو دلم گفتم ایشالا ب سال نکشه ۱ماه بعدش ک جمع شد هر چی از دهنم در اومد بارش کردم و حتی فوش ناموس ام دادم ولی هیچی نگفت این حجم از بی غیرتی از کجا میاد ؟ پول انقدر ارزش داره ۳م ک ب ناموس طرف فوش بدی؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودمم واسم مهم نیست دیگه اوایل هرزمان که کسی چیزی میگفت انقدر ناراحت میشدم شبا خوابم نمیبرد ولی الان دیگه خودمو اذیت نمیکنم میگم فحش برا توهین کردنه و براکسی نمیره و واقعا اون فحش حقیقت نیست که به مادر یا ناموس من گفته میشه

منم در جواب فحش میدم البته

چون جواب ادمی که فحش ناموس میده رو نباید داد، ارزش خودش رو پائین میاره، چقدر بده که برا گرفتن حق فحاشی میکنید

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
چیکار کنم التماس کنم ؟

التماس نکن ولی واقعا فحشهای رکیک خیلی زشته و نه تنها حقت رو نمیدن تازه اگه شاهد داشته باشن میتونن شکایت کنن

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است