2777
2789
عنوان

شروع دوره شکر گذاری بیست و هشت روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 80 پست
خب نباید فاز منفی باشی دیگهماشین آرزوها بنزینش انرژی مثبتهمن صفحه اول دفتر شکر گذاری آرزوهامو نوشتمن ...

اها متوجه شدم مرسی عزیزدلم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری اخه الان من خونواده ی عشقم راضی نمیشن ک بهم برسیم اینو بنویسم اوکی میشه؟

احتمالش میره بالا 

ولی با اصولش باید بری 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
اصولش چیه عزیزم؟

یه دفتر بخری حتما توی اون دفتر بنویسی نه اینکه بگی زبانی گفتم دیک بسه   حتما باید نوشته بشه 

یه جوری می‌نویسی انکار اتفاق افتاده مثلا خدایاشکرت به عشقم رسیدم و در کنار هم خوشبختیم خدایا شکرت عشقم کنارمه و در پایانش سه بار مینویسی خدایا شکرت 

هرروز و باید از ته دل نوشته بشه نه اینکه با شک و تردید باشه و بگی اینم امتحان میکنم ببینم چی میشه باید از ته دل بنویسی 

بقیه داشته هام باید شکر کنی مثلا خدایا شکرت بخاطر سقف بالاسرم خدایا شکرت بخاطر ماشین زیرپام که مجبور نیستم تو سرما و گرما منتظر تاکسی و اسنپ باشم در آخر سه بار خدایاشکرت 

هرروز ده تا بنویس هرساعتی دوست داشتی بنویس من اول صبح و آخر شب مینویسم 

چندتا مورد دیگ هست حضور ذهن ندارم بهتره گوگل بزنی 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
اصولش چیه عزیزم؟

من احتمال اینکه ماشین بخریم برام صفر بود چون خانواده شوهرم از رانندگی میترسن شوهرمم ۹ ساله امروز فردا میکنه براذرشوهرام هیچکدوم ماشین ندارن پدرشوعرم نداره پسرخاله های شوهرم ندارن ولی من عاشق ماشینم 

۶ ماه شکرگزاری کردم همش هم مینوشتم خدایا شکرت بخاطر ماشین زیرپام که مجبور نیستم همش اسنپ بگیرم ۶ ماه هرروز تو شکرگزاری هام این جمله بود 

روزی که سوییچ رو آورد باور نمیشد هنگ بودم بعد چند هفته باور کردم که منم ماشین دار شدم 

بیشتر ببینید
یه دفتر بخری حتما توی اون دفتر بنویسی نه اینکه بگی زبانی گفتم دیک بسه حتما باید نوشته بشه یه جوری ...

مرسی عزیزدلم توضیح دادی 

من کلا تو شک و تردیدم و ناامیدی

ینی روزی دو دفعه مینوشتید

مرسی عزیزدلم توضیح دادی من کلا تو شک و تردیدم و ناامیدیینی روزی دو دفعه مینوشتید

آره صبح بخاطر داشته هام شب بخاطر اینکه اون روز رو به سلامتی گذروندم 

بیشتر ببینید
من احتمال اینکه ماشین بخریم برام صفر بود چون خانواده شوهرم از رانندگی میترسن شوهرمم ۹ ساله امروز فرد ...

عزیزمممم خداروشکر خوشحال شدم 

۶ماه ؟خوبه ک ناامید نشدید

عزیزمممم خداروشکر خوشحال شدم ۶ماه ؟خوبه ک ناامید نشدید

فدات 

آخه فقط ماشین نبود من افسردگی داشتم همش مینوشتم خدایا شکرت بخاطر سلامت روح و روانم الان خدارو شکر خوب شدم (تنها شکرگزاری نبود تلاشمم میکردمو میکنم )یا مثلاً می‌گفتم خدایا شکرت بخاطر امکانات جلوی درم که مجبور نیستم راه دوری برم واسه خرید الان هرچی میخام جلوی درمون میفروشن نیازی به پیاده روی طولانی یا ماشین نیست 

بیشتر ببینید
فدات آخه فقط ماشین نبود من افسردگی داشتم همش مینوشتم خدایا شکرت بخاطر سلامت روح و روانم الان خدارو ش ...

چقدر خوب خداردشکر گلم منم مینوسم از ایندب  بعد

چقدر خوب خداردشکر گلم منم مینوسم از ایندب بعد

انشالله به آرزوت برسی 😍😘

بیشتر ببینید