2777
2789
عنوان

هوش و چهره بچه به کی می‌ره

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست

کامنتا رو خوندم کاربرا گفتن هوش به مادر می‌ره ، چطور اینو میگین😀 من بیشتر کسایی که دیدم به پدرشون رفتن ، هم هوش هم رفتار ،  مثلا تو اقوام دیدم وقتی مادر زرنگ باشه خودش کارا رو راه میندازه بچه ها مثل پدرشون ساده بار میان

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃
کامنتا رو خوندم کاربرا گفتن هوش به مادر می‌ره ، چطور اینو میگین😀 من بیشتر کسایی که دیدم به پدرشون ر ...

چون منظور از هوشی که میگن آیکیو هست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کامنتا رو خوندم کاربرا گفتن هوش به مادر می‌ره ، چطور اینو میگین😀 من بیشتر کسایی که دیدم به پدرشون ر ...

اتفاقا من خودمم طبق تجربه فکر میکنم هم هوش هم سیاست به مادر می‌ره 

چون زیاد دیدم پدر خیلی منفعل و ساده بوده مادر مثل گرگ و با سیاست بچه ها به مادر رفتند و همینطور برعکسش که مادر ساده بوده پدر باهوش بچه ها هم خنگن 

ولی شاید بحث تربیت باشه چون مادر ۹۹ درصد تربیت رو برعهده داره نمیدونم این زرنگ بودن ارثیه یا با تربیت منتقل میشه

حتی همون آی‌کیو ، خود من از نظر درسی مثلا هوش ریاضی شبیه پدرمم

احساس می‌کنی... احتمالا پدرت تحصیلات بیشتری داشته فکر می‌کنی مثلا ریاضیش بهتره... مامانت خودش نخواسته و نخونده 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اتفاقا من خودمم طبق تجربه فکر میکنم هم هوش هم سیاست به مادر می‌ره چون زیاد دیدم پدر خیلی منفعل و ساد ...

به نظرم هم ژن هم تربیت تاثیر داره

احساس می‌کنی... احتمالا پدرت تحصیلات بیشتری داشته فکر می‌کنی مثلا ریاضیش بهتره... مامانت خودش نخواست ...

نه از نظر تحصیلی یه سطحن ولی مامانم هوش ریاضیش خوب نیس ادبیاتش خوبه ، بابام برعکس