2777
2789
۳۲❤

خیلی هم عالی ☺️ 

من ۲۷ سالمه کت شلوار دیپلمات گرفتم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
نهههه باید با شلوار پارچه ای بپوشه تا حداقل تیپش مجلسی باشه

بله تیپ مجلسی هس با شال مخمل سنگ دوزی 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهههه باید با شلوار پارچه ای بپوشه تا حداقل تیپش مجلسی باشه

خب شلوار پارچه ای رنگ روشن کرم با شال کرم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
این مدل خیلی زشته برای زن چهل ساله بیشتر پیرزنی هست ...

چهل ساله های الان با قبل خیلی فرق داره ها . من چهل سالم نیست ولی خدایی ۴۰ پیر نیس دیگه. چقدر جامعمون نا. امیدن همه

برام صلوات میفرستین
استارتر عزیز خیلی شیکه مبارکتون باشهدو سال قبل مانتوم خیلی شباهت داشت به همین کار ، ژاکارد کار شدهمن ...

ممنون عزیزم هر دفعه میگم دیگه عکس لباس نمیزارم تو نینیسایت باز عبرت نمیگیرم قشنگ اعتماد به نفس آدمو با خاک یکسان میکنن 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
آره اینجوری قشنگ میشه با شلوار لی اصلا نپوش.با پارچه ای مجلسی میشه

کت مجلسی با شلوار لی🙄؟ قطعا نه