2777
2789
عنوان

80 یا 90سال دیگه هیچ کدوم از ما وجود نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 29 پست

چرا دردناک مگه قرار بوده جاودانه باشیم؟ 

الان هزاران ایمیل و صفحه فیس بوک هست که دیگه کاربری نداره همه پلتفرم ها معمولا بعد شش ماه تا یک سال عدم استفاده صفحه رو دی اکتیو میکنن و بعد سه سال اون نام کاربری آزاد میکنن 

نی نی سایت هم حتما همینطوری میشه تا اون موقع البته اگر هنوز باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونورم ی نینی سایت برپا میکنیم دور هم جمع میشیم😂😁

🤣🤣🤣

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

چرا دردناک مگه قرار بوده جاودانه باشیم؟ الان هزاران ایمیل و صفحه فیس بوک هست که دیگه کاربری نداره هم ...

واقعا حساب اینستا بعداز سه سال که کسی نره توش پاک میشه؟؟ دوتا حساب اینستا داشتم رمزش فراموش کردم 2 ساله نتونستم پیداش کنم... 

چرا دردناک مگه قرار بوده جاودانه باشیم؟ الان هزاران ایمیل و صفحه فیس بوک هست که دیگه کاربری نداره هم ...

ببخشید من الان خوندم یه زن گذاشته عمل لابیا داشتم... برگام ریخت نمیدونستم عمل از این چیزا هم داریم تازه زدم گوگل فهمیدم چیه... خیلی ببخشید ولی واقعا واسه زیبایی این کارو میکنن؟؟ 

ببخشید من الان خوندم یه زن گذاشته عمل لابیا داشتم... برگام ریخت نمیدونستم عمل از این چیزا هم داریم ت ...

خطر ناکه این عملا؟؟ یعنی شوهر به زنش میگه بره این کارو کنه؟؟