2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه بیا باهم دوست باشیم خیلی حالم بده🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4850 بازدید | 143 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همو دوست دارین هنوز  خب دوباره عقد کنین عزیزم.. "بالاخره ادم اشتباه میکنه"

ولی سمت دوستی نرو

عزیزای‌دلم بااحترام درخواست قبول نمیکنم🙏🏽❤ ........خواهرای گلم خیلی دوستون دارم و از راه دور انرژی مثبت میفرستم براتون......💖🖤

علت طلاقمون دعواهای مکرر و عدم تفاهم بودآخه فرصت برای دوستی؟

عزیزم هر وقت خواستی پشیمون بشی و دوسش داشته باشی  یه سر به تاپیک های قابلیت بزن ببین باز هم میخواییش یا نه ،،،در ضمن جدا شدی حق داری منتظر فرصت باشی بهش برگردی ولی اگه این آدم خوب بود کارت به اینجا نمیکشید 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

عدم تفاهم

خیلی کلی میگی.عدم تفاهم سر چه موضوعی؟

دست بزن داشت بددهن بود خیانتکار بود جنم کار کردن نداشت بداخلاق بود کدومش.

میخواد ازت سوء استفاده جنسی کنه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
اگه همو دوست دارین هنوز خب دوباره عقد کنین عزیزم.. "بالاخره ادم اشتباه میکنه"ولی سمت دوستی نرو

خب منم همین حرف شمارو زدم

اما اون گفت سخته به زندگی مجدد فکر کنم 

ببین برگشت به زندگی که قبلا حرمتاش شکسته شده اشتباه محضه شما که میگی قصد برگشتم نداره فقط دوستی میخواد این یعنی فقط رابطه جنسی بدون پذیرش مسئولیت زندگی نکن خواهر من نکننننننن

نه آخه وقتی میگ دوستی بدون ازدواج بع چع درد میخوره تهش بازم جداییه

تاپیکای قبلیت رو یادمه اگه واقعی باشه و سرکاری نباشه باید کلا دورشو خط بکشی روز محضر که یادته قصدشم مشخصه میخواد بیشتر تحقیرت کنه

علت طلاقمون دعواهای مکرر و عدم تفاهم بودآخه فرصت برای دوستی؟

اگه فکر می‌کنی میتونین به تفاهم برسین و ارزش فرصت دادن داره پیشنهاد شو قبول کن. البته اینم بگم ممکنه پشیمون نباشه فقط برای سواستفاده تورو بخواد.بالاخره یه زمانی شوهرت بود خودت بیشتر میشناسیش، اگه احتمال میدی از سر پشیمونی نباشه و دیگه ازدواجی درکار نیست دکمشو بزن

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید