همسایه پایینی حیاط در اختیارشه خروس نگه میداره از ساعت ۳ شروع میکنه ب سرو صدا تا ۷ صب امشب دیگه کلافه شدم رسما 🤦🏻♀️دلم میخاد پاشم یچیزی پرت کنم تو سرش خفه بشه نمیدونم خودشون چطوری میخوابن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یه اقوام داشتیم میگفت پشت خروسام روغن میسابم دیگه صدا نمیدن دقیق نمیدونم چطوری ولی از اهلش بپرس دست ...
نه الکیه ...من تابستون خروس لاری داشتم ساعت چهار صبح که میشد،قوقولی وحشتناک میکرد خوشحال رفتم وازلین بردااشتم تمام ما تحتشو چرب کردم خوشحال که دیگع لال میشه
بعد ۲دقیقه دیدم صداش از قبل بلندتر شد
..دیگه برگردوندم به بابام
سلام به همگی ، دوست دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمیخواد بترسونت یا آسیب برسونه ،اون فقط ، گشنشه .میشه یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت هم بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران میکنه واست ، اون موقع است که گره ای که تو زندگیت داری بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمیزنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک میتونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و روحتو لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...
حیاط جزو مشاعات ساختمونتون حساب میشه یا نه؟ اگه میشه راحت میتونید اعتراض کنید
ربطی نداره به مشاعات مشاعاتم نباشه حق نگهداری حیوون ندارن تو اپارتمان الان تو خیلی مناطق تهران میرنن که نمیتونم حیوون خانگی بیارن داخل ساختمون. صداشون که تو حریم خصوصیشون نمیمونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما این رفتارو تایید کردید .میگید من دوست دارم پس اسی هم دوست داشته باشه.
والا منم دوستدارم بیشتر کارامو نگهدارم اخر شب مثلا جارو بکشم صب خونم تمیز باشه منتها ب خوش امدن من نیست مثلا میدونم ساعت جارو بین ۱۰ صب تا ۶. ۷ غروبه نه ۱۱ شب منتها یسریا ب ارامش بقیه اصلا اهمیت نمیدن من امشب دیگه واقعا حتی پاشدم رفتم بالکن ببینم چیزی میتونم پرت کنم ساکت بشه بچمم بیدار میشه بد خواب میشه نقو نوق میکنه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
والا منم دوستدارم بیشتر کارامو نگهدارم اخر شب مثلا جارو بکشم صب خونم تمیز باشه منتها ب خوش امدن من ن ...
میفهممچی میگی.همسایه بالایی ما هم خروس داشت صداش هیچی جلو بالکن ما نرده بود تو بالکن نگه میداشت هفته ای یه بار بالکنو میشست تمامکثافتش میریخت تو بالکن ما یه بوی گنو وحشتناکی بالکنو میگرفت بعدش منم باید بالکنو میشستم با عق زدن
میفهممچی میگی.همسایه بالایی ما هم خروس داشت صداش هیچی جلو بالکن ما نرده بود تو بالکن نگه میداشت هفت ...
اخه اصلا واسم سواله خودشون اذیت نیستن اینا اخه تو شهر مرغو خروس و سگ تو حیاط ب چه درد میخوره روستا سگ نگهبان دامه مرغو خروسم تعداد زیاد نگه میدارن هم برای تخم مرغش همم گوشتش یدونه خروس یدونه مرغ جز کثیف کاریو اذیت چی داره
مدیر ساختمون اگر دارین اعتراض کنید اگر نه دونه سمی کن بریز واقعا دلم نمیخواد این پیشنهادو بدم حییون ...
نداریم کلا ۳ واحدیم بالایی بیشتر نیستن خانمش پرستاره اکثرا شیفته اقاعه ام زیاد تو قیدو بند نیست ما موندیم و زبون نفهم پایینی
اخه اصلا واسم سواله خودشون اذیت نیستن اینا اخه تو شهر مرغو خروس و سگ تو حیاط ب چه درد میخوره روستا ...
همسایه بعلیمون سگ نگه میداشت هی سر و صدا میکرد یه بار بسته بود بیرون به نرده ها گفتم حداقل ببر تو خونت کلی فحشم داد.یه بار دیدم روی پادری خیسه زرده سگه جیش کرده بود.همسرم دستکش دستش کرد انداخت تو پلاستیک و انداخت بیرون. داستان داشتیم تا گورشونو گم کردن.من خودم خیلی حواسم به حیوونا هست ولی جالبه برام رفتارای عیر نرمال کسایی که حیوون نگه میدارن اکثرا فکر میکنن قلب رئوف تری دارن خاصن نمیدونم چشونه ولی با انسان ها نمیتونن درست رفتار کنن .در اصل حیوونا رو برا ارضا یه حس درونی خودشون گرفتن نه حیووان دوست باشن
همسایه بعلیمون سگ نگه میداشت هی سر و صدا میکرد یه بار بسته بود بیرون به نرده ها گفتم حداقل ببر تو خو ...
من امشب ساعت ۲ خوابیدم امتحان دارم داشتم درس میخوندم ۳ باز بیدار شدم واقعا منگم خدا فقط لعنتشون کنه اینجور ادما ی خونه ویلایی ی گوشه شهرم بهشون بدی ی راهی پیدا میکنن واسه ازار بقیه بالاهم گفتم همسایه قبلیمون اشغالاشو تو جوب اتیش میزد همسایه ها هیچ مامورای شهرداریم اذیت میشن بندگان خدا بیاد جوبو تمیز میکردن یبارم یکی از همسایه ها تذکر داد گفت اینا اشغال نوار اینا شوهرم دوستنداره بندازم سطل انگار بقیه پریود نمیشن غیر جنبه اذیت غیر بهداشتیم بود اینکار ذله شده بودیم
من امشب ساعت ۲ خوابیدم امتحان دارم داشتم درس میخوندم ۳ باز بیدار شدم واقعا منگم خدا فقط لعنتشون کنه ...
اخه ویلاییم باشه باز سخته.ما همسایه کناری مامانم اینا پارسال خروس داشت از ساعت سه شروع میکرد بعد صدای بد و گوشخراشی داره.نه هم یه پاچه ماره ای بود نمیشد حرف زد بهش.خواب نداشتیم.چند ماه داشت بعد نمیدونم چی شد.قبلش سگ داشت تو حیاطم بودن.