2777
2789
عنوان

همسایمون خروس نگه میداره دیونه شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای خیلی بده من مامانبزرگم اینا دارن شهرستان بعد وقتی میریم اونجا این بیست چار ساعت قوقولی می‌کنه مگ ...

اینا اذات و نافله شب و طلوع رو هم میخونن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
غاز و اردک که اصن صدا نمیدن من دارم فقط وقتی گشنه باشن تا بفهمن اومدی،قَرقَرقَر میکنن🙏

وای چرا خیلی سر و صدا دارن روانی شدم الان دارن سر و صدا میکنندصدای تیزی هم دارن

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

جوجه داشتیم بزرگ که شدن شروع کردن به خوندن ماهن سرشونو بریدیم مزاحم خودمون و همسایه ها بودن تازه میو ...

واییی😂😂

چند وقت پیش یه کلیپ تو اینستا دیدم زنه داشت برای کشتن مرغ و گوسفند ها گریه میکرد می‌گفت رحم کنید نخورید 

حالا خوردنش هیچی شما چرا انقدر بی رحمین آخه سم😂😂

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید
وای چرا خیلی سر و صدا دارن روانی شدم الان دارن سر و صدا میکنندصدای تیزی هم دارن

استیکره قلب گذاشته بودم این اومد

شاید من چون عاشقشونم صداشونم برام آزار دهنده نیست

ولی اگه سیر باشن هیچی نمیگن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم دارم میشنپم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
اینا اذات و نافله شب و طلوع رو هم میخونن

دقیقا 

خیلی با ایمانن

سگا هم خیلی با ایمان شدن اینجا ما با اذان بیدار نمی‌شیم با صدای ستایش خداوند توسط سگ ها بیدار میشیم 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید
ما هم خروس داریم و طبقه همکف هستیم و خروسمون از ساعت سه صبح شروع میکنه به خوندن تا شش صبح🤔

خیلی گناهه بخدا بقیه اذیتن من رسما سرم درد گرفت یسره سر صدا در طول روز حالا عب نداره از ساعت۳ تا ۷ بقیه چه گناهی کردن اخه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
واییی😂😂چند وقت پیش یه کلیپ تو اینستا دیدم زنه داشت برای کشتن مرغ و گوسفند ها گریه میکرد می‌گفت رحم ...

اون موقعیت اذیت بودیم 

فکر کن روز جمعه میومد دم در هال هی قوقلی قووووووو.یه نیم ساعت میخوند 

شوهرم عصبی میشد با دمپا میفتاد دنبالش 

انقدر گفتیم تا پدرشوهرم کشتش 

مسلما همسایه هم میفهمیدن 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
واقعا بعضیا از فرهنگ آپارتمان نشینی بویی نبردن اونم تو این دوره زمونه🤣🤣

بیشعور ب تمام معنا  همسایه بغلی اعتراض کردن گفتن چهار دیواری اختیاری  انگار صدا رو میتونن تو چهار دیواری نگهدارن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید