2777
2789

من برای اولین بار از با سلام‌ چیزی سفارش دادم

شوهرم پول داد اجیل بیگیرم بعد کد رهگیری رو‌ک زدم دیدم اشتباهی رفته یه استان دیگه بهشون اطلاع دادم 

چیکار میکنن ینی؟؟؟؟

تا حالا برای کسی پیش اومده؟؟؟؟مرسی اگه همراهیم‌کنیپ

اره برامن پیش اومد به غرفه داربگو

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آدرین رو درست تو بیو نوشتی

والا تا الان خرید اینترنتی زیاد کردم تا حالا اشتباه ننوشتم حتی جدای از ادرس ک ۹۹درصد مطمینم درست زدم لوکیشن هم‌کذاشته بودم دقیق دقیققق

چیشد عزیزم؟چیکار کردن برات چی سفارش داده بودی؟؟ممنون بابات اینکه پاسخ‌دادی

من پارچه بود. رفته بود ارومیه حالا من شمالم. ب غرفه دارگفتم دوباره ازارومیه فرستادن ساری.... ب غرفه دارش پیام بده درست میکنه نگران نباش  

قربونت

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
یعنی نوشته رسید به مقصد بعد یه شهر دیگه رسیده ؟

ن دیدم زده ب استان اصفهان رهسپاری شد بد کد پستی رو‌ک‌زدم‌دیدم‌ زده کقصد استان اصفهان در صورتی ک‌من‌تهرامم