2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم همینطوریم 

چون حس پناه و پشت محکم بهم میده خیلی دوست دارم

ببین رفیق میخام برات دعا کنم آخرش باهم بگیم آمین قبوله!؟ « دعا میکنم توی هرلحظه ی سخت زندگیت خدا بغلت کنه»« دعا میکنم همونیکه تو دلت هست که هیچکس ازش خبر نداره همون برات صلاح باشه و بشه»«دعا میکنم یه روزی برسه همه ازت شیرینی بخوان»« دعا میکنم سایه خدا همیشه بالای سرت باشه»«دعا میکنم اون آدم امن زندگیتو پیدا کنی حالا میخاد عشقت باشه  رفیقت باشه یا هرکی....»« امیدوارم حال دلت واقعی خوبه خوووب باشه»« و در آخر یه پایان خوش برات از خدا میخام.....» الهی آمیییین🤲✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بیشتر ببینید

من خودم دوست دارم مرد پخته و درست اندیش و رفتار باشه 

جنجال زندگیش رفته باشه و بالا پایین زندگی نداشته باشه 

و زندگی نرمال آروم و رفتار مردونه جنتلمانه سنگین رفتار کنه و آدم کنارش حس حامی داشته باشه 

درسته

برعکسشم هست من خانمی دیدم هرباربا بیست سال کوچکترازخودش میره واقعا مشکله روان داره خداانسانوگمراه نکنه خیلی باهاش صحبت کردم اما واقعا بیماره و نمیخواد قبول کنه خدا همرو کمک کنه راهه اشتباه نرن

کمبود محبت رو گفتم مثلا طرف نداشته باشهمیدونم اغلب بخاطر کمبود محبته👌اما اونایی که نیست چی

سرخوردگی ازجنس مخالف... حس برتری نسبت به سن بالاتر😉که اکثرا کاذب هستن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
بچه ندارین

دارم ی دختر کوچولو 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چون اقایون بعد چهل سالکی خیلی جذابترن

اره دقیقا خیلیاشون اینجوری ان مثلا بابای من هرچی سنش بالاتر میره جذاب تر میشه 

شهاب حسینی، مهدی پاکدل ک عالیه 😍 پارسا پیروزفر 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂