2777
2789
عنوان

برادر شوهرم اسم عشق سابقشو گذاشته رو دخترش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8174 بازدید | 151 پست
جاریم خیلی حساسه حالا الان نمیشه اینطوری توضیح داد ولی میدونم نمیدونه بابا ادم خیلی سیب زمینی باشه و ...

برا خیلیامون سخته قبولش آره ولی زیاد شنیدم که مثلا طرف با گذشته سخت پذیرفته طرفشو‌ و دارن زندگیشونو میکنن بعضیا یا واقن مهم نیس براشون یا دیگه قبول میکنن و ادامه میدن چون اطرافیان هم خبر دارن فک نمیکنم آخه ندونه خود شوهرش ممکنه بزار کف دستش زودتر از همه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برا خیلیامون سخته قبولش آره ولی زیاد شنیدم که مثلا طرف با گذشته سخت پذیرفته طرفشو‌ و دارن زندگیشونو ...

این ازوناس ک‌ اگر میدونست یا نمیذاشت یا حتی بچه ۲۰ سالشم میشد اون اسم رو برمیداشت از روش به دلایلی میگم که نمیدونه برای همین مطمئنم

حالا بهرحال دارن زندگیشونو میکنن‌دیگه کسی ام این وسط چیزی نمیگه و نگفته تاحالا.

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
اسی الان اون دختر چیشد ازدواج کرد یا مجرده هنوز؟

اره همون موقع ازدواج کرد 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
این ازوناس ک‌ اگر میدونست یا نمیذاشت یا حتی بچه ۲۰ سالشم میشد اون اسم رو برمیداشت از روش به دلایلی م ...

درسته چی بگم ممکنه 

انشالله که در هر صورت خوشبخت باشن و مشکلی ازین بابت پیش نیاد تو زندگیشون و حل شده یا بشه براشون

درسته چی بگم ممکنه انشالله که در هر صورت خوشبخت باشن و مشکلی ازین بابت پیش نیاد تو زندگیشون و حل شده ...

انشالله

بیشتر ببینید
شوهرم میگه تو به خودتم مشکوکی😂😂

😂😅

شاید واقن خاطره بد داری و مونده تو ذهنت و به قول معروف چشمت ترسیده و الگوی ذهنی اشتباه و دفاعی گرفته مغزت سخته واقن درک میکنم منم ی مدت اینجوری بودم 

😂😅شاید واقن خاطره بد داری و مونده تو ذهنت و به قول معروف چشمت ترسیده و الگوی ذهنی اشتباه و دفاعی گ ...

نه عزیزم کلا شخصیتم اینجوریه دیر اعتماد میکنم دیر با کسی جور میشم گول نمیخورم😂😂

تو بگو چه کنم که هوایت برهد ز سرم...

نه عزیزم کلا شخصیتم اینجوریه دیر اعتماد میکنم دیر با کسی جور میشم گول نمیخورم😂😂

منم همینم بس که تجربه تلخ تو ارتباطاتم گرفتم ولی باز دارم کار میکنم نباشم سخته اما نمیشه متاسفانه همون باید ی جوری پیش بریم زود گول نخوریم

جاریم خیلی حساسه حالا الان نمیشه اینطوری توضیح داد ولی میدونم نمیدونه بابا ادم خیلی سیب زمینی باشه و ...

واسه یکی از آشناهای ما پیش اومد همچین چیزی

پسره یکیو میخواست،خونوادش نگرفتن واسش،بجاش رفتن دوستِ همون دختر رو گرفتن واسش 

پسره اسم عشقش رو گذاشت روی دخترش،خانمش هم از جریان عشقش باخبر بود،خیلی هم مخالفت کرد سر اسم ولی فایده نداشت

بخاطر همون افسردگی حاد گرفت و چندین سال درگیرش بود

❤️🔒