2777
2789

من ۱۸سالم بود شدید دوست داشتم برم سرکار

بابام سپرد ب فامیلمون و منم رفتم تو شرکتش سرکار

شماها چطور دوستان؟؟؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 

من به ۱۸ سال رسیدم رفتم سرکار ، از خانواده جدا شدم چه مالی چه زندگی الان هم مستقل ام رابطه خوبی هم با خانواده دارم ، حتی این مستقل شدن تاثیر خیلی مثبتی هم تو رابطه با خانواده داشت 

انسانم آرزوست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قبولی تو فرهنگیان 🫤🫤🫤

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

به بدبختی 

از هفده هجده سالگی خودم شروع کردم و به معنای واقعی خیلی پولام رو هدر دادم

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید

اصرار اصرار که میخوام برم کلاس خیاطی

رفتم

بعدش دوستم منو برد تو یه مزون تا وردست خیاط باشم

بعدش دیگه حرفه ای شدمو وارد باز کار شدم

الان مسئول کنترل کیفی یک کارگاه تولیدی ام

خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!ناکامی از تولد همزاد بخت من بود...ندارم از تو شکوه این سرنوشت من بود...

بیشتر ببینید
اصرار اصرار که میخوام برم کلاس خیاطیرفتمبعدش دوستم منو برد تو یه مزون تا وردست خیاط باشمبعدش دیگه حر ...

چقدر عالی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

من کلا از همون اول ک بدنیا اومدم کل زنهای فامیل و دخترا شاغل بودن و ازبچگی همیشه تو گوشم خوندن دحتر باید شاغل باشه دستش تو جیب خودش باشه خداروشکر از خانوادم .

بعد گرفتن ارشدم خودم زدم تو کار آزاد ارایشگری و ادمینی و بورس و... راضیم

چیکاد کردی مگ با پولات

پول درمی‌اوردم بعد میرفتم دوره های چرت و پرت و خیلییی گرون و بیخود می‌خریدم که مثلا مهارتم زیاد بشه 

الان فقط تو انباریمون چهار پنج تا کارتون سی دی آموزشی بدردنخوره

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم 

بیشتر ببینید